Seyis: Amacım hizmet etmek

Seyis: Amacım hizmet etmek

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Konya Şube Başkanlığına adaylığını koyan Dursun Seyis, TSYD sosyal tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek neden aday olduğunu, göreve gelmeleri halinde yapacakları işler ve ekibini tanıttı.

Seyis, kimsenin adamı olmadığını, sadece Konya hakem ve gözlemciliğine hizmet için yola çıktıklarını söyledi. Dursun Seyis’in basın toplantısına Hilmi Demircan, Mehmet Soydan ve Özer Uz’da katıldı.
Seyis, amacının Konya’ya hizmet etmek olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önceleri bu derneğin şube başkanlığını birkaç kez yaptım ve yaptığımız hizmetler ortadadır. Bunu eski arkadaşlarım çok iyi bilirler. İkbal peşinde değiliz. Bu teşkilatta Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı, Genel Başkan Yardımcılığı, İki dönem MHK Yedek üyeliği, EPAK Bölge eğitim sorumluluğu ve hakem hocalığı,  süper lig gözlemciliği yaptım. Bu anlamda tecrübeli bir insanım” dedi.
Seyis, Konya’nın hakem ve gözlemciliğinin geriye gittiğini, bölündüğünü, parçalandığını ve baskılara boyun eğerek Türkiye’de ilk dört il arasında olan Konya hakem ve gözlemciliğinin sahipsiz kalarak isminin anılmadığını, görev verilmesi halinde yeniden Konya’yı ayağa kaldıracaklarını iddia etti.
Seçimde oy kullanacak üyelere ve genç hakemlere de seslenen Dursun Seyis, bazı kişi ve kurumların hakemler ve gözlemcilere baskı yaptığı, hatta tehdit ederek oylarına ipotek koymak istediklerini, adalet dağıtan bir müessese olan hakemliğin baskı altında tutulamayacağını, kurum ve kurulların tarafsız kalmaları gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.