Seyhan Belediyesi’nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı

Seyhan Belediyesi’nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı

Seyhan Belediyesi ilçede bulunan 26 spor kulübünde spor yapan 520 amatör futbolcuya malzeme yardımı yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçede bulunan amatör spor kulüplerini unutmadı. 2014-2015 Adana Amatör Futbol Ligi'nde top...

Seyhan Belediyesi ilçede bulunan 26 spor kulübünde spor yapan 520 amatör futbolcuya malzeme yardımı yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçede bulunan amatör spor kulüplerini unutmadı.

2014-2015 Adana Amatör Futbol Ligi'nde top koşturan 26 ayrı takımdaki 520 sporcuya forma, krampon, antrenman şort–tişörtü, kaleci eldiveni ve tekmelikten oluşan set hediye edildi.

Seyhan Belediyespor tesislerinde düzenlenen malzeme dağıtım törenine kulüp yöneticilerinin yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Güleri'de katıldı. Güleri yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Karalar, sporu önemsediklerini belirtirken her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi. Karalar, "Adana'da sadece futbol değil tüm sporlar geriledi. Bunu ne siz nede biz yarattık. Göreve gelenler sorumluklarını bilmeli. Biz bugün görevimizi yerine getiriyoruz. Biz Adana sevdalısıyız, biz Seyhan sevdalısıyız. Adana'da ne eksilmiş izse Seyhan Belediyesi olarak onu gücümüz oranında tamamlamaya çalışıyoruz. Şunu açık olarak ifade etmek gerekirse her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG MAÇI İZLEMEYE HASRET KALDIK

Analıların yıllardır bir süper lig maçı izlemeye hasret kaldığını belirten Zeydan Karalar, Adana'nın önemli sporcular yetiştirdiğini ve yetiştirmeye devam edeceğini vurguladı. Karalar, şöyle konuştu:

"Adanalılar yıllardır süper lig maçı izlemeye hasret kaldı. Artık iyi sporcular bizim kentimizde ilçemizde yetişsin istiyoruz. Amatör spor kulüplerine yapılan yardım Adanspor’a, Adana Demirspor'a yapılan yardım demek. Alt yapıya önem verir isek sporcu yetişir. Adana önemli sanatçılar, yazarlar yetiştirmiştir ama önemli spor adamları ve sporcularda yetiştirmiştir. Bundan sonrada bu böyle önemli sporcular yetiştirmeye devam edecektir."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.