Seydişehir'de Okullar Hayat Olsun projesi

Seydişehir'de Okullar Hayat Olsun projesi

Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen ''Okullar Hayat Olsun Projesi'' kapsamında Seydişehir'deki okulların halka açılmasına yönelik protokol imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen ''Okullar Hayat Olsun Projesi'' kapsamında Seydişehir'deki okulların halka açılmasına yönelik protokol imzalandı.  Kaymakam Kemal İnan, Seydişehir Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törende, projenin okulları haftanın 7 günü yaşanabilen, imkanları kullanılabilen yerler haline getireceğini belirtti.
Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise göreve geldikleri günden itibaren eğitim öğretim konusunda bütün imkanları kullandıklarını dile getirdi. Eğitime yapılan yardımları ve katkıları, Türkiye'nin geleceğine yapılan en büyük katkı olarak gördüklerini açıklayan Çat, ''Geçen yıl kullandığımız yaklaşık 850 milyarlık asfaltın sadece 270 milyarını okullarımızın bahçelerinin asfaltlanmasında kullandık. Proje kapsamında okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde her türlü katkı ve yardıma devam edeceğiz'' dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan da Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçede bulunan okul müdürleri ile bir araya gelerek, okulların durumlarını değerlendirdiklerini dile getirdi.

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.