Seydişehir moralli

Seydişehir moralli

Seydişehir Belediyespor Voleybol Takımı, Play-Off maçları öncesinde Gençlik ve Spor il Müdürü Muhittin Yıldız ı makamında ziyaret etti

Seydişehir Belediye spor voleybol takımı 8, 9, 10 Nisan tarihlerinde 2. Voleybol ligine yükselmek için gittiği Play-Off maçları öncesinde Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Koordinatör Orhan Özel, Takım Antrenörü Süleyman Kılıç ve sporcular ile birlikte Gençlik ve Spor il Müdürü Muhittin Yıldız’ ı makamında ziyaret etti.

 

İl Müdürü Muhittin Yıldız, Seydişehir’ de bir şehir kültürü olduğunu bu kültürün çok büyük bir zenginlik olduğunu bu kültürü de sporda ve diğer alanlarda taçlandırmak gerektiğini söyledi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise; “Göreve geldiğimiz sırada judo ve karate de faaliyet gösteren belediyemiz, geçen süre içinde voleybol, basketbol ve futbol dallarında da faaliyete başladı ve kısa süre içinde sporcu sayısı 200 aştı” dedi.

 

Başkan Çat, Bildiğiniz gibi voleybol takımımız grubunda şampiyon oldu, ikinci lige yüksel için Ankara da oynanacak Play-Off maçlarına gidiyoruz, hedefimiz burada da başarılı olarak 2. lige çıkmaktır be sebeple sizleri ziyaret ederek yola çıkıyoruz diyerek İl Müdürü Yıldız’ a bilgi verdi. Gençlik ve Spor il Müdürü Muhittin Yıldız ise” Gençlik ve Spor ile Milli eğitim iki elmanın yarısı gibi, Milli Eğitim bilim ve teknikte eğitim verirken biz de beden ve ruh sağlığı kazanılması için eğitim veriyoruz. Beden ve ruh sağlığı olmadan eğitimin hiçbir önemi yoktur.

 

Bizler son zamanlarda çocuklarımıza spor yaptıracak oyun oynatacak zaman bulamıyoruz, zira öğrencilerimiz bir yarış içinde dolayısı ile çocuklarımız spor yapamadığı oyun oynayamadığı için anti sosyal olarak yetişiyor. Sporun aynı zamanda bir de tanıtım yönü olduğuna dikkat çeken Yıldız, birçok il ve ilçenin ismi spor sayesinde duyulmaktadır. Türkiye son yıllarda sporda çok önemli mesafe aldı. Basketbol da dünya 2. si olduk, yaptığımız organizasyonlar yüzümüzün akı oldu” dedi. Yıldız, Seydişehir’ de bir şehir kültürü olduğunu bu kültürün çok büyük bir zenginlik olduğunu bu kültürü de sporda ve diğer alanlarda taçlandırmak gerektiğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.