Seydişehir  Denizli’ye hazırlanıyor

Seydişehir Denizli’ye hazırlanıyor

Aroma Voleybol Erkekler 3. Ligi A Grubunda liderlik mücadelesi veren Seydişehir Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizli D Tipi Kapalı Ceza Evi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde oynadığı 5 maçı da kazanan sarı-siyahlı ekip 2. lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Deplasmanda oynanacak Denizli maçı öncesi takımda morallerin iyi olduğunu ve bu maçı da kayıpsız geçmek istediklerini ifade eden Voleybol Şube Sorumlusu Kudret Ekinci, “Şu ana kadar oynadığımız beş maçı da kazandık ve hedefimiz doğrultusunda kayıpsız ilerliyoruz. Hafta sonu deplasmanda Denizli ile zorlu bir maç yapacağız. Ne kadar zor olursa olsun, bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Cuma akşamı Seydişehir’deki son antrenmanı yapacak ve Cumartesi günü Denizli’ye giderek burada da bir antrenman gerçekleştireceğiz. Şu an itibariyle grubun gizli lideri konumundayız ama, dikkatli olmak zorundayız. Bize büyük destek veren Belediye Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Gerek antrenörlerimizden ve gerekse sporcularımızdan son derece memnunuz. Maçlarımızda salonu tıka basa dolduran ve sonuna kadar takıma destek veren taraftarlarımızın bu desteklerini boşa çıkarmayacak ve inşallah sezon sonunda gülen taraf olacağız” dedi.
Seydişehir Belediyespor, A Grubunda 5 maçta 15 puan toplayarak maç eksiğiyle ikinci sırada bulunuyor. Grubun lideri ise 16 puanlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.