Seydişehir AK Parti seçim startını verdi

Seydişehir AK Parti seçim startını verdi

Konya İl Genel Meclisi Üyeleri Sadettin Kuyucak ve Salih Özen, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Topaç, Durdane Doğruöz, Göfer Yılmaz, Harun Kayhan, Gençlik Kolları Üyesi Salih Gökün katılımıyla Ak Parti

Konya İl Genel Meclisi Üyeleri Sadettin Kuyucak ve Salih Özen, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Topaç, Durdane Doğruöz, Göfer Yılmaz, Harun Kayhan, Gençlik Kolları Üyesi Salih Gök’ün katılımıyla Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Harun Tüfekci, Aşağıkaraören ve Yukarıkaraören de seçim startını verdi. Harun Tüfekçi, Türkiye’ye hizmet etme sevdasıyla yola çıkan bir partiden tekrar aday gösterilmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu belirtti. Ak Parti iktidarının sağlıktan ekonomiye, adaletten eğitime, tarımdan dış politikaya, enerjiden savunmaya kadar birçok alanda gelişmeler yaşattığını ifade eden Tüfekçi, milletten aldıkları güç ve destekle dünya da örnek gösterilecek bir ülke haline geldiklerini söyledi.

 

Seydişehir’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Tüfekçi, şunları kaydetti: “Seydişehir’e de Anadolu Öğretmen Lisesinin, Rehberlik Araştırma Merkezi kuruldu.  Bilgisayar teknolojisiyle donatılmayan okul kalmadı. Yeni okullar yapıldı. SGK Müdürlüğü açıldı. Seydişehir Devlet Hastanesine yoğun bakım ünitesinin kuruldu. Köylere kasabalara önemli yatırımlar yapıldı. 2011 yılında Seydişehir-Konya arası tamamen duble yol olacak. Bölgeye Mühendislik Fakültesi kuruldu. Yine 75 yataklı modern bir hastane yapılacak. Organize Sanayi Bölgesinin gelecek dönemde özellikle alüminyum yan sanayi ve diğer alanlarda yapılacak yatırımlarla ilçemize önemli katkı sağlayacağız.” 

 

Harun Tüfekci; “İleri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, yaşanabilir çevre, marka şehirler ve lider ülke hedefiyle 24. dönem milletvekili seçimine ‘İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ sloganıyla yarınlara hazırlanıyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.