Sevilen Kaymakamın Başka İlçeye Atanması Üzüntüyle Karşılandı

Sevilen Kaymakamın Başka İlçeye Atanması Üzüntüyle Karşılandı

Hatay'ın Erzin ilçesinde dört yıldır görev yapan Kaymakam İskender Yönden, Aydın'ın Didim ilçesine atandı. Yaptığı sosyal projelerle dikkat çeken Kaymakam Yönden’in başka bir ilçeye atandığını öğrenen vatandaşlar büyük üzüntü...

Hatay'ın Erzin ilçesinde dört yıldır görev yapan Kaymakam İskender Yönden, Aydın'ın Didim ilçesine atandı. Yaptığı sosyal projelerle dikkat çeken Kaymakam Yönden’in başka bir ilçeye atandığını öğrenen vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı.

Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 536 mülki idare amirinin yeni yerleri belirlendi. Dört yıldır Erzin’de görev yapan Kaymakam İskender Yönden de Aydın'ın Didim ilçesine atandı. Kaymakam Yönden, Batman'ın Kozluk ilçesinden Erzin'e atanmıştı.

KAYMAKAMIN ATANDIĞINI ÖĞRENEN VATANDAŞLAR BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Kaymakam İskender Yönden’in Didim'e atanması ilçede üzüntüyle karşılandı. Görev yaptığı süre içerisinde diğer kamu kurumları ve vatandaşlarla uyumlu bir şekilde çalışan Yönden, ilçede çok seviliyordu. Yaptığı sosyal projelerle dikkat çeken İskender Yönden, ilçede vatandaşların faydalandığı birçok projeyi başlattı. Kaymakam İskender Yönden’in kurduğu sosyal market, dar gelirli vatandaşların umudu olurken, uygulamaya koyduğu proje ofisi ise ilçe esnafının can simidi olmuştu.

Bu arada, İskender Yönden’den boşalan Erzin Kaymakamlığı'na Zonguldak Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman atandı. 1975 yılında Kırıkkale'de doğan Hasan Yaman, Afyonkarahisar-Bayat, Artvin-Şavşat, Şanlıurfa-Harran ve Zonguldak-Çaycuma ilçelerinde görev yaptı. Evli olan Kaymakam Hasan Yaman bir çocuk babası. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.