Zulmün hesabı bir gün sorulur

Halkın Kurtuluş Partisi Konya İl Başkanı Av. Orhan Özer ve DİSK İl Temsilcisi Ali Özçelik, birlikte düzenledikleri basın açıklamasında İsrailin Gazzeye yaptığı saldırıyı kınadı.

Halkın Kurtuluş Partisi Konya İl Başkanı Av. Orhan Özer, İsrail’in zulmünün bir an evvel sona erdirilmesini isterken Gazze’de yaşanan zulme dünyanın sessiz kalmasını da eleştirdi. Özer, “Başta ABD olmak üzere, batılı emperyalistlerin desteği ile Siyonist İsrail, gelişmiş silahlarla, kullanılması yasak olan fosfor bombaları ile Gazze’de 10 gündür kan kusuyor. Bu katliamlarda 500’ü aşkın kişi yaşamını yitirdi, bunların yüzde 35’i çocuk. 3 binin üzerinde yaralı var. Filistin halkını kana, gözyaşına boğuyorlar. Evsiz, okulsuz, elektriksiz, aç ve susuz bırakıyorlar. Yıllardır İsrail tarafından etrafı tanklarla çevrili olan ve ambargolarla yaşamak zorunda bırakılan Filistin halkı kendi ülkelerinden sökülüp atılmak isteniyor.

Tüm bu vahşete dünya sessiz kalırken, bizde ise Başbakan İsrail Başbakanı’na Ortadoğu’daki barışa katkısından dolayı övgüler yağdırıyor. Bu halk artık AKP’nin ikiyüzlü politikalarını gördü” dedi.
Özer, İsrail’in batılı emperyalist devletlerin 1948 yılında Yahudileri toplayarak kendi çıkarları için oluşturduğu bir devlet olduğunu da dile getirirken, “İsrail Devleti Emperyalistlerin Ortadoğu’ya sapladığı bir hançerdir. Asli görevi Ortadoğu’nun petrolünün batılı emperyalistler tarafından sömürülmesine gözcülük, bekçilik jandarmalık etmesidir. Dünya ise tüm bu olaylara seyirci kalmaktadır. Kanlı zalim ABD ve siyonist İsrail ise ne yazık ki köpeksiz köyde değneksiz gezmektedir. Ancak şunu iyi biliyoruz ki ABD ve onun Ortadoğu’daki bekçi köpeği İsrail yaptığı katliamın hesabın er geç verecektir. Irak’ta işgalci Bush’un suratına patlayan El Zeyyid’in ayakkabısı gibi tüm halkların birleşen yumruğu İsrail’in kafalarında balyoz gibi patlayacak. Irak’ta El Zeyyid’in, Filistin’de Taş Generallerin mücadelesi er geç zafere ulaşacaktır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki, İnsanlığa karşı işlenen suçların zaman aşımı yoktur. Ve mutlaka bir gün hesabı sorulacaktır” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri