'Zulme karşı bir olmalıyız'

Uluslararası İhya Derneği Genel Koordinatörü M. Mahsum Yün ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti.

Lübnan Müslüman Alimler Başkanı İslam Hukuku Hocası Şeyh Mustafa İbrahim, İslam Tarihi Uzmanı ve Kudüs Tarihçisi Dr. Usame Al-Aşqar, Uluslararası İhya Derneği Genel Koordinatörü M. Mahsum Yün ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret etti.

TÜRKİYE ÖNCÜ ROL OYNACAKTIR

Ziyarette konuşan Lübnan Müslüman Alimler Başkanı İslam Hukuku Hocası Şeyh Mustafa İbrahim, İslam ülkelerinin daha güçlü bir görüntü verebilmesi için birleşmesi gerektiğini söyledi. İbrahim, “Bu anlamda Türkiye öncü rol oynayacaktır. Türkiye, güçlü bir ülke. Müslüman kardeşlerimize yönelik artan zulme karşı hep birlikte ses yükseltmeliyiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise Lübnan Müslüman Alimler Başkanı İslam Hukuku Hocası Şeyh Mustafa İbrahim, İslam Tarihi Uzmanı ve Kudüs Tarihçisi Dr. Usame Al-Aşqar, Uluslararası İhya Derneği Genel Koordinatörü M. Mahsum Yün ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri