Züccaciyecilerin İstoç Sokak İftarına Yoğun İlgi

Türk züccaciye sektörünün çatı örgütü Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER)’nin İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ)'nda verdiği sokak iftarı binlerce sektör çalışanını bir araya getirdi.

Türk züccaciye sektörünün çatı örgütü Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER)’nin İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ)'nda verdiği sokak iftarı binlerce sektör çalışanını bir araya getirdi.

Türkiye ekonomisine sağladığı katma değer ile öne çıkan, yıllık 6,5 milyar dolarlık iş hacmine sahip züccaciye sektörü, dün akşam İSTOÇ Ticaret Merkezi’nde düzenlenen sokak iftarında bir araya geldi. Sektörün çatı kuruluşu ZÜCDER’in ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine yine yoğun ilgi vardı. İftar yemeğine ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tahsin Öztiryaki, İsmail Erdoğan, Murat Akyüz, Semih Şeftali, Murat Kolbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Solmazer, Tuncay Aslan, Erol Ancel’in yanı sıra İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay katıldı.

İftarın sponsoru olan firmalardan Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Murat Aslan her yıl iftar organize ettiklerini ve sayılarının artarak devam ettiğini kaydetti. Geçen yıl 3 bin kişinin bu yıl da 5 bin kişinin katıldığını aktaran Aslan, "Amacımız, hep beraber iç içe olmak, firmaların, çalışanların, ailelerin bulunduğu bir ortam hazırlamaktı." dedi. ZÜCDER’e üye firmaların iftar için sponsor olduklarını aktaran Aslan, kapıların herkese açık olduğunu kaydetti. İftarı geleneksel hale getirdiklerini de belirten Schafer Yönetim Kurulu Başkanı, seneye katılımcı sayısını 10 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri