Zorlu maç trafiği Salı günü başlıyor

Atiker Konyaspor ikinci devre öncesi 16 Ocak Salı günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Trabzonspor’a konuk olacak.

Bu maçın ardından gözünü lige çevirecek olan Konyaspor, üst üste çok önemli maçlara çıkacak. Sezonun ilk yarısını küme düşme potasında tamamlayan Atiker Konyaspor’u zor bir ikinci yarı bekliyor Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda çok daha fazla puan toplaması gerekiyor. Atiker Konyaspor kazandığı maçlardan sonra rakiplerinin puan kaybetmesini de bekleyecekİlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor’u 2. Yarı zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin üzerinde bulunan Antalyaspor ve Osmanlıspor arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor.

ZORLU FİKSTÜRLE BAŞLAYACAK  

 İlk yarıyı 16. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’u ikinci yarıda zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor ikinci maçında ise deplasmanda küme düşme hattında bulunan Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Bu maçtan alacağı yenilgi Atiker Konyaspor’u daha da dibe çeker.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ise evinde ilk yarıyı lider bitiren Başakşehir ile karşılaşacak. Konyaspor’un oynayacağı bu maçlar  takımın geleceğini tayin edecek. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor, devre arası kamp hazırlıkları için bulunduğu Antalya Belek’te dün güne sabah salonda yapılan çalışma ile başladı. Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular iki grup halinde CORE ısınma ve kuvvet-dayanıklılık çalışması yaptı.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri