Zorla Kredi Çektirmeye Getirdikleri Şahsı, Bankada Silahla Vurdular

Ankara’da gıda ve ihtiyaç maddeleri toptancılarının bulunduğu GİMAT’taki bir banka önünde silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada zorla kredi çektirilmek istenen Turgut B. isimli bir kişi ayağından vurularak yaralandı. Kredi çektirmeye...

Ankara’da gıda ve ihtiyaç maddeleri toptancılarının bulunduğu GİMAT’taki bir banka önünde silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada zorla kredi çektirilmek istenen Turgut B. isimli bir kişi ayağından vurularak yaralandı. Kredi çektirmeye zorlayan 4 saldırgan ise lastiği patlamış araçla olay yerinden kaçtı.

Öğle saatlerinde meydana gelen olay GİMAT’taki bir bankanın önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi Turgut B. isimli şahsı iki gün önce Denizli’de alıkoyarak kredi çektirmek üzere Ankara’ya getirdi. Zanlılar, iki gün de Ankara’da alıkoydukları şahıs ile birlikte, kredi çektirmek üzere bugün GİMAT’taki bankaya geldi.

Zanlıların kontrolünde bankaya giren Turgut B. yaşadığı sıkıntılı süreci bir şekilde bankanın güvenlik görevlisine bildirdi. Bu durumu fark eden 4 zanlı da silahla Turgut B.’ye ateş açtı. Saldırı sonrasında Turgut B. ayağından silahla vuruldu. Bankanın güvenlik görevlisi de kaçan zanlıların arkasından kendi silahını çekerek havaya ateş açtı. Zanlılar, lastiği patlak bir araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Saldırı sonrası bankanın bulunduğu yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemeden çok sayıda mermi kovanı tespit edildi. Saldırıda yaralanan mağdur kişi ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Emniyet güçleri kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri