Zor maçlar var

Kazandığımız ve bir engeli daha kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz.Bir hafta içerisinde Fenerbahçe kupa, Ç.Rizespor lig ve Antalyaspor lig olmak üzere 3 zorlu maça çıkacaz. Bu maçlar öncesinde elimizdeki en diri takımı sahaya sürdük

ZOR MAÇLARIMIZ VAR

Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aykut Kocaman, zorluk derecesi yüksek olan önemli bir maçtan daha 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, oyuncuları mücadelelerinden ve alınan sonuçtan dolayı kutladı. Kocaman, "Eskişehirspor karşılaşması bizim adımıza zorluk derecesi en yüksek maçlardan bir tanesiydi. Özellikle dış sahada oynarken son derece zor oluyor. Bizim tarafımızdan bakıldığı zamanda bir taraftan bu maçın öne çıkacak olan psikolojik tarafını ve aynı zamanda yüksek enerjisini yönetmek ilk düşüncelerimizdi. Diğer taraftan da hem hafta içinde kupada oynayacağımız Fenerbahçe maçı, arkasından üçüncülüğümüzü pekiştirmek için kendi sahamızda oynayacağımız Ç.Rizespor maçını düşündüğümüz zaman hepsini bir arada götürmeye çalışmak zor olacaktı” dedi.

ZAAFLARDAN YARARLANDIK

Kocaman, “Oyuna bakıldığı zaman doğal olarak bizim zaaflarımız olduğu gibi, rakibimizin de zaafları vardı. Onların yararlanmaya çalıştığı gibi bizde bundan yararlanmaya çalıştık. Genel olarak gol dakikasına kadar kontrolü tutmayı başardık. Eşit anlarda, penaltı ve golden sonra ise oyunun genel kontrolü tamamen bizdeydi. Çeşitli fırsatlar yakaladık. Bunları değerlendiremedik. Ancak bir tanesi uzaktan şutla gol oldu. Böyle olduğu zaman sayıca fazla olmak avantaj gibi görünse de çok fazla bunun avantajını yaşayamıyorsunuz. Rakip skora çok yakın olduğu için artık sıkıntılarından dolayı da daha fazla üstümüze gelmeye çalıştı. Özellikle 2-0’dan sonra son dakikada gelen gol 2-3 dakikalık bölümü rahat götürdüğümüz maçta bir anda tamamen korku filmi gibi yaptı. Aldığımız sonuçtan dolayı kendi adımıza son derece mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bütün futbolcularımı bir kez daha canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

DİRİ TAKIMI SAHAYA SÜRDÜM

Bir basın mensubunun 'Sahaya sürdüğünüz ilk 11'de 4-5 önemli oyuncunuza görev vermediniz. Bu Fenerbahçe maçı öncesinde  kadroda bir revizyon olarak değerlendirilebilir mi?' sorusuna Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, "Bir hafta içerisinde Fenerbahçe kupa, Ç.Rizespor lig ve Antalyaspor lig  olmak üzere 3 zorlu maça çıkacaz. Bu maçlar öncesinde elimizdeki en diri takımı sahaya sürdük. Bu takımın teknik ekibi olarak bizler taraftarlarımızdan daha fazla maçları kazanmak için gerekenleri yapıyoruz. Ömer Ali, Holmen ile birlikte 4 oyuncumuz son 2 antrenmana kadar bizimle olamadılar. O yüzden kadro içerisinde yükü kaldıracak isi mleri sahaya sürdük. Lütfen kimse yanlış anlamasın ama sahaya çıkan kadro elinden gelenin en iyisini vermek için orada ve biz her zaman en iyi 11'imizi kazanma adına sahaya sürüyoruz. Revizyon, maç seçme gibi saçma görüşlerle karşılaşmak istemiyorum" cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri