Zor haftalar dönemi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilen Konyaspor’u zorlu maçlar bekliyor. Yeşil-beyazlılar, bu hafta Karabükspor’u konuk edecekler. Kartal 7. haftada Ankaragücü, 8. haftada Fenerbahçe ile oynayacak
  Konyaspor’da, Pazar akşamı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan yenilgi büyük üzüntü yarattı. Yeşili-beyazlı takımı, bu haftadan itibaren zor maçlar bekliyor. Ali Sami Yen stadında oynanan maçta rakibi karşısında sadece iyi mücadele eden ve oyun olarak gelecek için iyi sinyaller vermeyen Kartallar, 90 dakika boyunca gol pozisyonu bulmakta da zorlandılar.. Ligin genç ekibi İstanbul BŞ önünde duran toptan gelen golle sahayı mağlup terk eden Konyaspor’da, yenilgi nedeniyle yüzler yine asıldı..

Lig perdesini Bursa deplasmanında aldığı yenilgiyle kapatan ve ardından Eskişehirspor’u yenen; Gaziantepspor ve Bucaspor ile berabere kalarak 3 haftadır yenilmeyen yeşil-beyazlı takımda, İstanbul BŞ yenilgisiyle moraller bozuldu. Maçın ardından geceyi İstanbul’da geçiren Kartallar, dün sabah ilk uçakla Konya’ya döndüler.. Teknik adamların verdiği izin nedeniyle dünü dinlenerek geçiren Kartallar, Pazar günü iç sahada Karabükspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına bugün sabah saat 10.00’da Tatlıcak tesislerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar. 

Konyaspor, fikstüre göre; bu hafta iç sahada ligin yeni takımlarından Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. 7. hafta Başkent deplasmanında Ankaragücü ile mücadele edecek olan Kartallar, 8. hafta derbi maçta Fenerbahçe’yi konuk edecek.. 9. haftaki rakip: deplasmanda Antalyaspor.. Konyaspor 10. hafta Trabzonspor ile iç sahada bir başka önemli maça çıkacak. 11,. Hafta Manisa deplasmanında ter dökecek olan yeşil-beyazlılar, 12. hafta Kayserispor’u ağırlayacak. Kartallar, 13. hafta deplasmanda Beşiktaş ile mücadele edecek ve 14. hafta iç sahada alt sıralarda yer alan Kasımpaşa maçına çıkacak. Konyaspor ilki yarının son üç maçın da iç sahada Gençlerbirliği, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek ve perdeyi iç sahada Galatasaray maçıyla kapatacak.    

YÖNET:KAYIPLARI TELAFİ EDECEĞİZ

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, ilerleyen haftalarda eksiklikleri giderip bu kayıpları telafi edeceklerini söyledi. Yönet, yaptığı açıklamada, deplasmanda İstanbul Büyükşehir ile yaptıkları maçta, iyi bir oyun sergileyemediklerini belirtti. Maçta rakip takımın da iyi oynamadığını, ancak duran toptan buldukları golle galip geldiklerini ifade eden Yönet, şöyle konuştu: “Fazla pozisyon olan bir maç değildi. Takımımızda bir ahenksizlik olduğu göze çarptı. Puan alamamak can sıkıntısı, ancak ilerleyen haftalarda eksiklerimizi gidererek bu kayıpları telafi edeceğiz. Lig uzun bir maraton. Kağıt üzerinde kolay gibi görünen takımlar rakiplerini oldukça zorlayabiliyor. Güçlü gibi görünen takımlar da çok kolay goller yiyerek mağlup olabiliyor. Bu nedenle her tür durumda övgü ve üzüntümüzü abartmadan yolumuza devam etmek istiyoruz.” Hafta sonu kendi evlerinde Karabükspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Yönet, ligin güçlü ekiplerinden biri olan Karabükspor maçından da mutlaka 3 puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri