Zor günler kapıda

Torku Konyaspor'da yönetimi zor günler bekliyor.

Torku Konyaspor'da yönetimi zor günler bekliyor. Yeşil-beyazlı ekipte, sözleşmesi biten 10 futbolcu ile anlaşma zemini aranacak. Kartal'da  kiralık olan kaleci İtandje ve Djalma, Hlep, Gekas, Ergün Teber, Ali Turan, Erdinç Yavuz, Hasan Kabze, Ali Çamdalı, Mehmet Güven bulunmakta

Torku Konyaspor’da 10 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Yeşil-beyazlı yönetimi, transferde zor günler bekliyor. Yönetim ve teknik kadro arasında önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştirilecek toplantıda yeni sezon planlaması masaya yatırılacak. Alınan bilgilere göre, öncelikle, hazırlık kampı programı netleştirilecek ve ardından da iç ve dış transfer çalışmalarına başlanılacak.

Buna göre, iç transferde kalacak veya gidecek futbolcular belirlenecek. Ayrıca, sözleşmesi sona eren 10 futbolcuyla yeniden anlaşma zemini aranacak. Bu futbolcular arasında; kiralık olan kaleci İtandje ve Djalma, Hlep, Gekas, Ergün Teber, Ali Turan, Erdinç Yavuz, Hasan Kabze, Ali Çamdalı, Mehmet Güven bulunmakta.
Kartal’da, Ömer Ali, Kaya, Mehmet Uslu, Tolga, Erdal ve Thorvaldsson’un 1’er, Kokaloviç, Vukoviç, Selim Ay, İshak, Kibong, Recep, Tomas Borek, Muhammet ve Ali Dere’nin 2’şer yıllık sözleşmeleri bulunduğu kaydedildi. Anadolu Selçukluspor’a kiralık verilen Abdülkerim Bardakçı 3 ve Vedat ile 3. kaleci Ahmet Sabri ise  4’er yıl daha yeşil-beyazlı formayı giyecekler.    

SEZONUN KART RAPORU
Torku Konyasporlu futbolcular, 2013-2014 sezonunda oynanan 34 lig maçında 74 sarı, 3 kırmızı kar gördü. Yeşil beyazlılarımızda takım kaptanlarımızdan Ali Çamdalı'ya 10 sarı kart, 1 kırmızı kartla en hırçın futbolcu olurken, Selim Ay 8 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile cezalandırıldı. Kartal’da, diğer kırmızı kart ise, Bursaspor ile deplasmanda oynanan ve 2-1 Konyaspor’un galibiyetiyle sonuçlanan maçta takım kaptan Erdinç Yavuz'a çıktı. Torku Konyaspor'da 2013-2014 sezonu maçlarında forma giyen oyunculardan takım kaptanlarından  Theofanis Gkekas ile birlikte Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak, Gunnar Heidar Thorvaldsson, Kaya Tarakçı, Abdülkerim Bardakçı, Yunus Emre Yalçın, Şenol Akın ve Okan Derici kart görmedi.

Torku Konyaspor’da oyuncuların gördükleri kart sayıları şöyle:
Charles Hubert İtandje (2 sarı kart). Selim Ay (8 sarı kart-1 kırmızı kart).  Ali Çamdalı (10 sarı kart-1 kırmızı kart). Djalma Campos (1 sarı kart). Hasan Salih Kabze (5 sarı kart). Tolga Ünlü (3 sarı kart). Mehmet Güven (8 sarı kart). Ali Turan (5 sarı kart). Ergün Teber (5 sarı kart). Mehmet Uslu (4 sarı kart). Tomas Borek (1 sarı kart). Aliaksandr Hleb (2 sarı kart). Elvis Kokalovic (3 sarı kart). Erdal Kılıçaslan (2 sarı kart). Erdinç Yavuz (4sarı kart-1 kırmızı kart). Recep Aydın (3 sarı kart). Marc Kibong Mbamba (4 sarı kart). Jagos Vukovic (3 sarı kart). Ezechiel N'douassel (1 sarı kart).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri