Zor ama imkansız değil

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Royal Halı Gaziantep Basketbol galibiyeti umutları yeşertti. Selçuk Kartalları’nın işi zor olsa da imkansız değil

4 yıl aradan sonra Beko Basketbol Lig’ine çıkan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Sarı mavililerde alınan Royal Halı Gaziantep Basketbol galibiyeti ile umutlar yeniden yeşerdi.

İMKANSIZ GÖRÜLMÜYOR
Uzun süredir ateş hattının içerisinde yer alan temsilcimizin ligde kalmasına olan inanç ise giderek artmakta. Selçuk Üniversitesi yönetimi takımın ihtiyacı olan galibiyetleri alacağına olan inançları tamken, sahada mücadelenin  kahramanları oyuncular ve teknik heyette ortaya koyduğu performansla beğeni toplamakta. Birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğu sarı mavililerde ligde kalacaklarına olan inanç ise giderek artmakta.

MAKASIN DARALMASI AVANTAJ
Beko Basketbol Lig’inde ateş hattındaki takımların puan makasının ise giderek daralması ligde kalma inancını artıran en temel hususlardan birisi. Her galibiyetin iki puan getirdiği ligde 27 puana sahip Torku Selçuk Üniversitesi’nin rakiplerinin puanları ise şu şekilde; Aliağa Petkim 24 (16. Sırada), Mersin BŞB 27 (14. Sırada), Türk Telekom 28 (13. Sırada)^, Olin Edirne 28 (12. Sırada)

GALATASARAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Öte yandan ligde kalması adına 10 galibiyete ulaşması gerektiği düşünülen Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Galatasaray maçı hazırlıkları ise devam ediyor. Sarı mavililer zorlu Galatasaray deplasmanından galibiyet ile ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmenin peşinde olacak. Bu maç öncesinde sarı mavililerde  herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri