Zonguldak seferi bugün

Ligde oynadığı son 11 maçta yalnızca iki kez galip gelen Üniversitespor haftalar sonra kazanmak istiyor. Düşme korkusunu derinden hisseden sarı-mavililer bu maçı alıp rahatlamak amacında

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve tehlike hattına iyice yaklaşarak, düşme tehlikesi hisseden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde, Zonguldak seferi bugün başlayacak. Yarın Erdemirspor ile zor bir maç yapacak olan sarı-mavili temsilcimiz, Zonguldak’a galibiyet umuduyla gidecek. Ligde oynadığı son 11 maçın sadece 2’sini kazanabilen Üniversitespor, Erdemir engelini kayıpsız geçip hem galibiyet özlemine son vermeyi, hem de alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Konya etabı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, bugün sabah saatlerinde Genel Koordinatör Murat Çetinkaya’nın kafile başkanlığında Zonguldak’a gidecek. Temsilcimiz burada Akçakoca Otel’de konaklayacak ve yarın yapacağı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini bekleyecek. İdmanların yanı sıra sporcularını psikolojik olarak da maça hazırlayan Antrenör Cengiz Karadağ, “Erdemir’i yenip, yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Sezonun en kritik maçını oynayacağız” dedi.
Sporculara güvenlerinin sonsuz olduğunu söyleyen Antrenör Cengiz Karadağ sözlerine şöyle devam etti. “Sezon sonunda korkulu rüya yaşamamak için Erdemir maçını kazanmalıyız. Rakibimiz kupada final oynadı. Dolayısıyla bizimle oynayacağı karşılaşmaya moralli çıkacaklar. Bu açıdan zor bir maç olacak” Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı ise Erdemir ve Pınar Karşıyaka maçlarının kazanılması halinde alt sıralardan kurtulacaklarını söyledi.
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Erdemir’i mağlup ederek alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi. Kazanmaya kilitlendiklerini, mağlubiyeti akıllarının ucundan geçirmediklerini vurgulayan Çetinkaya, “Erdemir ile final gibi bir mücadeleye çıkacağız. Bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanacağız” dedi
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri