Zonguldak Fatih Koleji'nde Yeni Eğitim Yılı, Renkli Görüntülerle Başladı

Zonguldak Özel Fatih İlkokulu ve Ortaokulu’nda 2014-2015 eğitim yılı açılış töreni gerçekleştirildi. Okul bahçesinde ilk olarak okul hayatına adım atan 1. sınıf öğrencileri için okul bahçesinde eğlence düzenlendi. Palyaçonun yönlendirmesiyle...

Zonguldak Özel Fatih İlkokulu ve Ortaokulu’nda 2014-2015 eğitim yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde ilk olarak okul hayatına adım atan 1. sınıf öğrencileri için okul bahçesinde eğlence düzenlendi. Palyaçonun yönlendirmesiyle bir birinden ilginç oyunlarla eğlenen küçükler, bir birleriyle kaynaşma imkânı buldu. Çocuğu ilk kez okula başlayan velilerin de heyecanlı olduğu görüldü.

Okul bahçesinde İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Fatih Koleji Müdürü Mehmet Sarısoy, "Yeni eğitim öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun. Aramıza yeni katılan öğrenci ve velilerimize hoş geldiniz diyoruz. 3 aydır hareketsiz kalan okulumuzun, sizlerle cıvıl cıvıl hayat dolu bir yuvaya dönüşmesinin sevinci içerisindeyiz. Eğitim, spor, kültür sanat alanlarındaki başarılarımızı inşallah katlayarak sürdüreceğiz. Bu eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Sarısoy, geçen seneki öğrenci sayısının üzerine çıkarak 467 öğrenciyle eğitimdeki başarılarını sürdüreceklerini kaydetti.

Daha sonra öğretmenleri eşliğinde sınıflarına çıkan öğrenciler, ilk kez sıralarıyla tanışarak derse başladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri