Zonguldak Aktif Eğitim-sen'den Eğitim Bir-sen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Zonguldak İl Temsilci Yıldıray Uysal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yaşar Şekerci ve İsmet Karagöz, yeni seçilen Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, Eğitim...

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Zonguldak İl Temsilci Yıldıray Uysal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yaşar Şekerci ve İsmet Karagöz, yeni seçilen Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şube yönetimini ziyaret etti. Ziyarette, Eğitim Bir-Sen'i temsilen İl Başkanı Saadettin Dede ile Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Davulcu hazır bulundu.

Ziyaret esnasında gündeme ilişkin önemli konular karşılıklı olarak görüşüldü, fikir alış verişinde bulunuldu. Aktif Eğitim-Sen İl Temsilci Uysal, yeni seçilen Saadettin Dede ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “Saadettin Bey ve ekibine üstlendikleri bu büyük sorumluluk karşısında kolaylıklar diliyoruz. Allah, millete karşı mahcup etmesin temennisinde bulunuyoruz.” dedi.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Saadettin Dede ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aktif-Eğitim-Sen’li yöneticilere teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Saadettin Dede, meslek liseleri ile diğer liseler arasındaki ücret adaletsizliğinin giderilmesi gerektiğini vurguladı. Haksızlıklar karşısında gücü elinde bulunduranlara daha büyük görev düştüğünü belirten Aktif Eğitim-Sen İl Temsilcisi Yıldıray Uysal ise yetkili sendika olarak bu ve buna benzer haksızlıklar karşısında toplu sözleşmelerde hükümetten yana değil, öğretmenden yana tavır takınılması gerektiğini kaydetti.

Görüşmede, görevden alınan idarecilere haksızlık yapılması ve sendikal ayrımcılığın zararının millete çektirilmesinin doğru olmayacağı ele alındı. Tarafların görüşlerini ifade etme fırsatı buldukları ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ve tarafların birbirine iyi niyet temennileriyle son buldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri