ZMO Konya’da Kırkgöz dönemi

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde üyelerin büyük bölümünün oyunu alarak seçilen Burak Kırkgöz görevi Murat Akbulut’tan devralarak göreve başladı

Ziraat Mühendisleri Odası binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşma gerçekleştiren Burak Kırkgöz “Centilmence geçen seçimlerin ardından üyelerimizin teveccühü ile ipi göğüsledik. Ben odamızın yönetiminde görev alan tüm arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2 yıldır sürdürdüğü Ziraat Mühendisleri oda başkanlığı görevini Burak Kırkgöz’e devreden Murat Akbulut, ise “Görevde bulunduğumuz süre boyunca ekibimizle beraber elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Ancak geldiğimiz noktada artık görevi devretme vakti geldi. Burak kardeşime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“BUGÜN SÖYLEMLERİ EYLEME ÇEVİRME ZAMANI”

Ziraat Mühendisleri Odasında gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra gazetemize özel açıklamalarda bulunan yeni başkan Burak Kırkgöz, şunları kaydetti: “11 Aralık 2021 de yapılan ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi 14. Olağan genel kurulunda arkadaşlarımızla birlikte yönetime talip olduk. Yapılan seçimlerde ziraat mühendisi arkadaşlarımızın teveccühü ile oda yönetimini bizlere emanet ettiler. Öncelikle destek olan olmayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz noktada resmi işlemlerimizi tamamlayıp Yüksek Seçim Kurulundan mazbatamızı alıp önceki yönetimimize teşekkür ettik. Bu meşakkatli yola çıkarken ‘değişim için hep birlikte yola çıktık’ sloganımıza istinaden katılımcı yönetimi tabana yayan şeffaf bakış açısı ile bugün söylemleri eyleme çevirme zamanı. Öncelikle odamıza üye olmayan arkadaşlarımızı odamıza bekliyoruz. Meslekteki birlik beraberliği sağlayarak söyleyecek sözü olan tüm arkadaşlıklarımızla beyin fırtınası yapmaya hazırız. Değişimi tarımın başkenti Konya’dan başlatacağız demiştik bismillah diyerek çalışmalara start veriyoruz. Dünü eleştirerek zaman kaybetmeyeceğiz. Dün dünde kaldı. Yapacak çok işimiz var. Kısa vadede yapılacak işlerimizi bir programa bağladık. Zaman çok hızlı geçiyor orta vade ve uzun vadedeki eylem planlarımızı da programa bağlayıp hayata geçirmeye gayret edeceğiz.  Genç ve enerjisi yüksek bir ekiple göreve geldik bu enerjiyi sahaya yansıtıp Konya tarımına en iyi şekilde hizmet ederken meslektaşlarımızın da en iyi şartlara kavuşmasını sağlayacağız.  Rabbim mahçup etmesin.” 

Devir teslim töreni hatıra fotoğrafı ile son buldu.

SAİT ÇELİK  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri