Ziya Doğan'a sürpriz doğum günü

Sezonun ikinci yarısına Belek'te kamp yaparak hazırlanan Konyaspor'da, teknik direktör Ziya Doğan'ın doğum günü kutlandı
Kendisini için hazırlanan pastayı kesen Doğan, başarılı bir ikinci yarı geçireceklerini, sezonu küme düşme hattının üzerinde tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Adora Resort Otelde düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, İkinci Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Harun Aydın, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, As Başkanlardan Mehmet Soylu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uvat, teknik heyet, oyuncular ve kulüp personeli katıldı.
Alkışlar eşliğinde odaya giren teknik direktör Ziya Doğan yaptığı kısa konuşmada, "Bugüne kadar işler ve kamp programları nedeniyle doğum günü kutlamamıştım. İlk defa burada böyle bir organize yapıldı. Benim adıma büyük bir sürpriz oldu. Gerçekten çok mutlu oldum. Ama esas mutluluğu sezon sonunda başarılı olarak yaşamak istiyorum. İlk yarı sonunda istediklerimizi yapamadık. Fakat takviye edeceğimiz kadromuzla ikinci devrede önemli işlere imza atacağımıza ve kümede kalma hedefimizinde üzerinde ligi bitireceğimize inancım tam. Bunu başaracağız" dedi.
Konuşma sonrasında teknik direktör Ziya Doğan, doğum günü pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde söndürdü.
 
Pastayı kesen Doğan'a ilk parçayı Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ikram etti.
Teknik direktör Ziya Doğan'ı bu özel gününde oğlu Onur da yalnız bırakmadı.
Teknik direktör Ziya Doğan daha sonra Başkan Bahattin Karapınar, kampta bulunan yöneticiler, oyuncular, teknik heyet ve kulüp personelinin tebriklerini kabul etti.
Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uvat tarafından doğum günü hediyesi olarak teknik direktör Ziya Doğan'a bir saat hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri