Ziya Doğan: Süper Lig’i hak ediyoruz

Bank Asya 1. Lig’de Giresunspor'u yenerek play-off’a kalan Konyaspor’da yüzler gülüyor.

Süper Lig'e çıkmak istediklerini ve tek amaçlarının bu doğrultuda gereken çalışmaları yapmak olduğunu söyleyen Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Süper Lig için geri sayıma başladıklarını, Altay ile oynayacakları sezonun son lig maçına genç oyunculardan kurulu kadroyla çıkacaklarını belirtti.

Her geçen gün moral olarak daha iyi duruma gelen temsilcimizin Giresunspor'u mağlup ederek play-off'u garantilediğini ifade eden Ziya Doğan, "Son haftaya play-off'u garantileyerek girdik. Oyuncularımızın moral motivasyonları iyi. Her geçen gün moral olarak daha da iyi duruma geliyorlar. Önümüzdeki Altay maçında şu ana kadar az şans tanınmış oyuncularla birlikte genç oyuncuları görevlendireceğim. Diğer oyuncularımda maçların oynanacağı İstanbul'daki rakıma alışmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştireceğimiz kamp için İstanbul'a gitti. Son maçımız olmasına rağmen Altay karşılaşmasını ciddiye alıyoruz. İstanbul'da da ciddi çalışmalar içerisinde olacağız. Ben hep Konya şehrinin, Konya halkının ve Konyaspor camiasının profesyonelliği çok iyi bir seviyeye getirdiğini ve Süper Lig'i sonuna kadar hak ettiğini söylüyorum. Yönetim, teknik heyet, futbolcu arasındaki diyaloglar üst seviyede. Bu camianın ve bu takımın şampiyon olması gerektiğini düşünüyorum. Ama diğer rakiplerimizinde aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Play-off'u zamanı geldiğinde konuşuruz. Ama ciddi şekilde hazırlıklarımızın devam ettiğini herkesin bilmesini istiyorum" dedi.
DOĞAN’DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, play-off maçları öncesinde taraftarlara da çağrıda bulunarak, "Taraftarlarımızın bizi play-off maçlarında yalnız bırakmayacağını biliyorum. İstanbul'da çok sayıda Konyalı var. Son Giresunspor maçında iyi futbol seyrettirdiğimize inandığım Konya'daki taraftarlarımızı da İstanbul'daki play-off maçlarına bekliyoruz. Önemli olan oynadığımız mücadeleci futbolun ve aldığımız galibiyetlerin devamının gelmesi. Çok fazla söze gerek yok. Artık geri sayım başladı" diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri