Zirveye oturma maçı

Konyaspor bugün karşı karşıya geleceği Çaykur Rizesporu geçip zirveye yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. TRTden naklen yayınlanacak olan karşılaşma saat 13.30da başlayacak. Kartalda Erdinç yok
Konyaspor, Çaykur Rizespor ile zor 90’a çıkıyor. Rize Yeni Şehir stadında oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Her iki takımında galibiyet için çıkacakları maçı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılığını Hakan Eygü ve Ceyhun Sesigüzel yaparken, maçın dördüncü hakemi Onur Karabaş.
Ligde istikrarlı bir grafik çizen ve zirve takımlarını 3 puan eksiğiyle izleyen Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekibin, Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda tüm futbolcuların hırslı ve neşeli olmaları dikkat çekti.. Antrenman, futbolcuların kaleciler Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, O.Nazmi Terzioğlu ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut ve penaltı atmalarıyla tamamlandı.
Kartallar, Çaykur Rizespor ile bugün oynayacakları maç için dün sabah Konya’dan ayrıldılar. Tarifeli uçakla İstanbul’a, oradan da öğleyin 12.35 uçağıyla Trabzon’a uçan Konyaspor kafilesi,  oradan da Rize’ye geçerek Dedeman otelde kampa girdi. Konyaspor kafilesi maçtan sonra da Trabzon’dan uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.
Konyaspor’da, Rize maçında sakat olan Ertuğrul ile birlikte kırmızı kart cezalısı Erdinç forma giyemeyecek. Erdinç’in yerine defansta genç futbolcu Abdülkerim görev yapacak.. Sakatlığı iyileşen Serkan da takımdaki yerini alacak. Buna göre Kartallar bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek. Pawelek- Hakan, Selim, Abdülkerim (Kere), Muhammet- Serkan, Perez (Recep)- Gökhan, Serbay, Ali Dere- Robak.
Konyaspor ile Rizespor, bugün 13. maça çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’de 6 sezon boyunca 12 maç yapıldı. Konyaspor 4 kez kazanırken, 2 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı, 6 maç ise berabere sona erdi. İki takım son olarak 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig’de karşılaşmış Rize’deki maçı 2-1 kaybeden Kartallar, rakibi ile Konya’da 1-1 berabere kalmıştı.
ÖZDEMİR: HERŞEY YOLUNDA
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ligde en çok gol atan takımla en az gol yiyen takımın karşılaşacağını söyleyerek, “Rizespor ve aldığı puanlar ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösteriyor. Yıllardır Rize hep iddialı olmuştur, bu seneki hedefleri de Süper Lig’e çıkmak. Bizde Konyaspor olarak mütevazi bir şekilde lige devam ediyoruz. Belki bizde şuan başarılı bir ekip gibi gözüküyoruz ama bu hafta çok atan takımla en az gol yiyen takımın maçı olacak. Bir takım sürprizler olabilir bu maçta. İki takım açısından da kolay bir maç olmayacak” dedi. Özdemir, takımda yeni yönetimin göreve gelmesiyle ödemelerin zamana yayılarak yoluna girdiğini sözlerine ekledi.
BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri