Zirveye Konyaspor damgası vuruldu

Gelişim Liglerinde Konyaspor rüzgarı esmeye devam ediyor. Konyaspor U19 takımı mücadele ettiği U19 Elit A Ligi'nde yoluna namağlup bir şekilde devam ediyor.

Yeşil- beyazlı ekip Gelişim Ligi 6.hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor‘u iki golle geçerek liderlik koltuğuna geri oturdu. Karşılaşma boyunca iyi bir oyun ortaya koyan genç kartallar müsabakayı 17. Dakikada Emre Avan ve 79. Dakikada Tuncay Ergün’ün golleriyle 2-0 kazandı.
Bu sonuçla 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puana ulaşan teknik direktör Veysel Böge’nin öğrencileri Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımları sollayarak tek başına zirveye oturdu.

6 MAÇIN 5’İNDE GOL YEMEDİ

Konyaspor geride kalan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip namağlup bir şekilde zirvede yer alırken kalesinde ise sadece tek gol gördü.
Yeşil-beyazlı takım oynadığı 6 maçta başarılı bir istatistiğe de imza attı. Rakiplerine 6 maçta 11 gol atan Konyaspor kalesinde ise sadece tek gol gördü. Savunma anlamında başarılı işler yapan gençler maç kazanma konusunda da güzel sonuçlara imza attı. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan altı maçta kalesinde tek gol gördü.Konyaspor bu golü sezonun 3. haftasında evinde oynadığı ve 3-1 kazandığı Adana Demirspor karşısında yedi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-1 kazanmayı başarmıştı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri