Zirvenin Şampiyonu Aziziye, Yeni Sezona Coşkulu Başladı

Özel Aziziye Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına 'merhaba' dedi. Açılışa ilkokul, ortaokul, Anadolu, fen ve sağlık lisesinin öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velileri katıldı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen...

Özel Aziziye Eğitim Kurumları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına 'merhaba' dedi. Açılışa ilkokul, ortaokul, Anadolu, fen ve sağlık lisesinin öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci velileri katıldı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Aziziye Koleji ailesine katılan 1.sınıf öğrencileri, alkışlar ve görsel şovlarla salona alındı. Törende konuşan Ortaokul Müdürü Hüseyin Çelik, Aziziye Koleji'ne her geçen yıl ilginin artarak devam ettiğini, başarının yanında, erdemli insanların yetiştirilmesinden dolayı okullarını tercih eden velilere teşekkür ettiklerini söyledi.

Güçlenmiş eğitim kadrolarıyla ve kendilerine güvenen velileri mahcup etmeden her zaman olduğu gibi bu dönemde çok çalışıp Allah’ın izniyle başarıdan başarıya koşacaklarını belirten Çelik, "2013 yılında Türkiye 1.si çıkaran okulumuz bu sene de öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ciddi gayretleri sonucunda Lisans Yerleştirme Sınavında Türkiye 2.si, Türkiye 4.sü, Türkiye 12.si ve Türkiye 30.su çıkararak bölgemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etti. Öğrencilerimiz ilk bin de 326 derece çıkararak Türkiye'nin en iyi okullarından biri olduğunu ispatladı. Yine Ortaokul düzeyinde 7 öğrencimiz TEOG sınavında tam puan aldı ve 66 öğrencimiz Fen liselerine yerleşti. Basketbol alanında Tüm gruplarda il birinciliklerini çıkaran öğrencilerimiz, kültürel ve bilimsel birçok başarıya da imza attılar. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda öğrencilerimiz matematik ve kimya dalında bölge birincisi oldu. Aziziye ailesi büyüyor ve güçleniyor. Yaklaşık bin 600 kayıtla bu başarıların ciddi oranda kayıtlara yansıdığını görüyoruz. Bu teveccüh aynı zamanda bize; çok daha büyük gayret göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor." dedi.

    Derece yapan öğrenciler adına TEOG şampiyonlarından Akif Rızvanoğlu okula ve ailesine teşekkür etti. Aziziye ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu kaydetti.

    Başarıların anlatılmasından sonra öğrenci ve velileri coşturan mini bir konser düzenlendi.

    

    Ardından sahne alan Erzurum Halk Oyunları ekibinden Hançer Barı gösterisi salon tarafından ayakta alkışlandı. Halk oyunları gösterisinden sonra öğrenciler büyük bir arzu ve istekle sınıflarına doğru yönelirken, öğretmenler tatilin bitimiyle yeniden öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri