ZİRVEDEN ORTA SIRAYA

Gençlerbirliği deplasmanında kötü oyun ve 2-0’lık yenilgi ile taraftarını üzen Atiker Konyaspor’da geçen sezonki heyecan ve keyif veren futbol aranıyor.

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor geride  kalan 29. haftada  performans olarak 2015-2016 sezonunun çok gerisinde kaldı.  Son olarak deplasmanda  Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip 40 puanla 8. Sırada yer aldı yenilerek taraftarını üzmeye devam etti.

SIRALAMADA GERİLİYOR

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonun 29.haftasında 56 puanla 3. sırada yer alıyordu. Yeşil-beyazlı ekip  29 haftanın sonunda sadece 5 yenilgi aldı.  Bu sezonda ise 40 puanla 8.sırada bulunan Atiker Konyaspor’un  56 puan ile 3. Sırada bulunan Fenerbahçe ile arasında  16 puanlık bir fark bulunuyor.

Atiker Konyaspor’un ligde puan kayıpları devam ediyor. Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlı ekibin galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik alarak 7 puan kaybetti. Temsilcimiz haftayı 8.sırada tamamladı.

KUPA MORAL OLACAK

Başarı olarak geçtiğimiz sezonun çok gerisinde kalan Atiker Konyaspor’da  taraftarların gözü Türkiye Kupasında.  Yeşil-beyazlı ekip kupada yarı final ilk maçında Kasımpaşa karşısında  2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-2 kaybetti.  Atiker Konyaspor 16 Mayıs tarihinde iç sahada Kasımpaşa ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip önce finale kalmak ve daha sonra ise kupaya ulaşmak istiyor. Atiker Konyaspor tarihi Avrupa başarısının ardından kulüp tarihine  Türkiye Kupasını da eklemek istiyor. Taraftar da bu sezonki vasat görüntüyü bu kupayla unutmak istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri