Zirveden davet var

Konyasporun seyircisiz oynayacağı Bucaspor maçı saat 16.00da başlayacak

Konyaspor, ligin iddialı takımlarından Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçta, İstanbul bölgesinden Serkan Çınar'ın düdük çalacak. Çınar'ın yardımcılığını Seçim Demirel ve Sedat Etik yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren. Karşılaşma, TRT’den naklen yayınlanacak. Ligde, ikinci yarıda aldığı 2 galibiyet ve 2 yenilgi sonrası 33 puanla 5. sıraya kadar yükselen ve gözünü zirveye diken Konyaspor, bugün Bucaspor’u konuk edecek. Yeşili-beyazlı takımda, seyircisiz oynanacak ve sadece bayanlar ile çocukların izleyebileceği maçın hazırlıkları galibiyete parolasıyla yapıldı.

5 FUTBOLCU 3 SARI KARTLI

Tatlıcak tesislerinin elverişsiz olması nedeniyle hafta içerisindeki antrenmanlarını Selçuklu Belediyesi Şehit Muharrem Samur stadyumunda yapan Konyaspor’da moral süper.. Tüm camia galibiyette birleşti. Takımda sakatlıkları geçen Muhammet ve Ertuğrul’un kadroya alınması beklenmekte. Her iki futbolcunun oynayıp oynamayacakları maç öncesi belli olacak. Cezalı oyuncu yok. Ancak; kaleci Pawelek’le birlikte Erdinç, Selim, Robak ve Muhammet 3’ere sarı kartla oynamakta. Bu futbolcular sarı kart görmeleri halinde bir sonraki Sakaryaspor maçında forma giyemeyecekler.  

2 TAKIM 6. KEZ KARŞILAŞACAK

Dün de öğleden sonra Şehit Muharrem Samuru stadında taktik çalışması yapan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Tolga, Selim, Erdinç, Abudullah (Muhammet)- Serkan Perez - Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak. Konyaspor ile Bucaspor, bugün 6. maça çıkacaklar. İki takım daha önce Süperi ligde 2 ve Bank Asya 1. ligde 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 1’ini Konyaspor, 2’sini Bucaspor kazandı. Biri maçta ise eşitlik bozulmadı. İstanbul bölgesi hakemi Serkan Çınar ise, Konyaspor’un bu sezon 2. maçına çıkacak. Çınar, daha önce Rizespor ile deplasmanda oynanan ve 2-2 sona eren maçta düdük çalışmıştı.

SERBAY İDDİALI KONUŞTU

Konyaspor’un genç futbolcusu Serbay Yağız, Bucaspor maçından 3 puanla ayrılarak çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçlarından aldıkları galibiyetlerle bir seri yakaladıklarını ve Süper Lig yolunda ne kadar iddialı olduklarını ortaya koyduklarını belirten Serbay, İyi başlayamadıkları sezonun ikinci yarısında son iki maçta istedikleri sonuçları elde ettiklerini dile getirdi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. "Sezonun sonlarına yaklaştıkça birbirinden zorlu maçlar oynanıyor. Bucaspor maçı da bizim adımıza zor geçecek maçlardan olacak. Bayanların ve çocukların izleyeceği bir mücadele hem bizim hem de Konya adına bir ilk olacak. Umuyorum onlarında desteğiyle Bucaspor engelini kayıpsız geçerek çıkışımızı devam ettirip Süper Lig yolunda önemli bir engeli daha kayıpsız geçeceğiz. Buna inanıyoruz."  

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri