Zirve yarışında olmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor Teknik direktörü Abdurrahnman Baysangur, ligin ikinci yarısının çok çetin geçeceğini ifade ederek , “Zirvede yaşanan yarışın içinde biz de olmak istiyoruz” dedi

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi.

Baysangur: “Çalışmalarımız gayet güzel, verimli gidiyor. Açıkçası takımınızın içinde bulunduğu ortam, çalışma istekleri ve arzuları üst seviyede. Oyuncularımız eksiklerinin zaten farkındalar, bu bilinç doğrultusunda hepsi İkinci yarıda daha iyi olabilmek adına ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Günde çift antrenman ile hazırlıklarımız kendi tesislerimizde sürüyor. Bu devrede sakatlık yaşanmaması en büyük dileğimiz. İkinci yarıya tam kadro ve hazır olarak girmek istiyoruz” dedi.

 GÜÇLÜ VE KUVVETLİ OLMAMIZ LAZIM

Antalya kampının ikinci yarının ilk maçına kadar süreceğini kaydeden teknik direktör Abdurrahman Baysangur: “ Kondisyona yönelik fiziksel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Futbolcularımızın fiziksel güçlerini artırılacak çalışmalar yapacağız. Ligin ikinci yarısı zor geçecek ve sahaların daha ağır olduğu şartlarda müsabaka oynayacağız. Güçlü olmamız lazım, kuvvetli olmamız lazım. Zaten kampta da bu tür çalışmaları yapacağız ayrıca taktiksel çalışmalara da ağırlık vereceğiz. Oynayacağımız hazırlık maçları da lig öncesi son durumunuzu bilmemiz adına önemli” ifadelerini kullandı.

ZİRVE YARIŞINA ORTAK OLMAK İSTİYORUZ

Baysangur,  zorlu bir ilk yarı geçirdiklerini ve  ikinci yarı zirveye ortak olmak istediklerini söyledi. Abdurrahnman Baysangur: “ Ligin en üstünde yer alan o iki takımla bile oynadığımız müsabakalarda sahada başarılı olan bizdik. Kolay pes etmeyen takımımız birçok karşılaşmada olduğu gibi, bu iki takımla  oynadığı müsabakalarda da oyununun karşılığını alamadığını düşünüyorum.  Rakipleri ile başa baş mücadele eden, rakiplerine zor anlar yaşatan takımımız maçı kazanabilirsek pozisyonları da üretirken sıralamada buralarda olmamamız gerektiğini düşünüyoruz. Zaten ligde bulunduğumuz konumu beğenmeyişimizin sebebi de bu. Zirvede yaşanan yarışın içinde biz de olmak istiyoruz. Gerçekten kaliteli bir takımımız var ve ilk yarıdaki eksiklerimizi farkındayız. Bunların tamamlanması için çalışmalar yapıyoruz.  İyi çalışıp ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Kadromuzun takviye edilmesi için çalışmalar sürüyor. Genç yetenekli, istikbal vaat eden oyuncular tercihimiz olacak. Takım olarak çok fazla takviyeye ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz,  birkaç mevkiiye bize katkı sağlayacak oyuncular alacağız” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri