Zirve paylaşılamıyor

Süper Grupta zirve yarışı nefes kesiyor. Karapınar Belediyesporun maç fazlası ile lider olduğu grupta 2, 3 ve 4. sıradaki takımlar ile arasında çok fazla puan farkı bulunmuyor

Süper Grupta zirve yarışı nefes kesiyor. Karapınar Belediyespor’un maç fazlası ile lider olduğu grupta 2, 3 ve 4. sıradaki takımlar ile arasında çok fazla puan farkı bulunmuyor

 

 

Futbol Amatör Küme Süper Grupta zirve yarışı nefes kesiyor. Karapınar Belediyespor’un maç fazlası ile lider olduğu grupta 2, 3 ve 4. sıradaki takımlar ile arasında çok fazla puan farkı bulunmuyor. Karapınar Belediyespor 6. haftası geride kalan ligde maç fazlası ile lider durumda. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan haftada sahasında Kuluspor’u 1-0 yenerek puanını 13 yaptı.  Kuluspor ise haftayı 7.sırada tamamladı. Maç eksiği ile 2. sırada yer alan Çatalhöyük Çumra Belediyespor, deplasmanda Ereğlispor’u 2-1 yenerek zirve inadını sürdürdü. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden kırmızı- yeşilli ekip bu lige tekrar dönmekte kararlı bir görüntü çiziyor. Ereğlispor ise genç kadrosu ile ligde güzel işlere imza atmaya çalışıyor. Haftayı 4. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar kısıtlı imkanlar ve genç kadrosu ile zirveyi kovalamaya devam ediyor. Zirve kovalayan bir diğer takım Kadınhanı Belediyespor ise deplasmanda Cihanbeyli Belediyespor’u yenerek haftayı 3. sırada tamamladı. Cihanbeyli ekibi ise 6 puanla 8. sırada yer aldı. Konya’nın köklü ekiplerinden Stadspor ise Türkiye’nin en yaşlı amatör kulüpleri arasında yer alan Selçukspor ile 1-1 berabere kaldı. Stadspor 10 puanla haftayı 5. sırada tamamlarken bu sezon ilk defa Süper grupta mücadele eden Selçukspor ise ligde 2. puanını aldı. Sarı-lacivertli ekip bu puanla henüz puanı bulunmayan Maliyespor’un önünde 10. sırada yer aldı. Maliyespor ise henüz puanla tanışamadı. Mavi-beyazlı ekip geride kalan haftada yeni çıkış yakalayan Muhasebe Gençler’e 4-1 yenildi. Muhasebe ekibi aldığı bu galibiyetle puanını 9 yaptı ve haftayı 6. basamakta tamamladı.

 

ENDÜSTRİ KAÇIYOR YENİ MERAM KOVALIYOR

 

1. Amatör Küme A Grubunda Akşehir Endüstrispor zirvede yer alıyor. Yeni Meramspor ise Endüstri ekibini takibini sürdürüyor. Akşehir Endüstrispor gollü geçen maçta Ladikspor’u 3-2 yenerek zirvedeki yerini korudu. Yeni Meramspor ise son saniye golü ile Hakimiyetspor’u geçerek zirve yarışından kopmadığını gösterdi. Yeni Meramspor ile aynı puana sahip Akşehir Gençlikspor da Akşehir Belediye Kültürspor’a 2-0 yenildi. Alt sıralarda yer alan Kültürspor puanını 5 yaptı ve 6. basamakta haftayı tamamladı. İhsaniye Gençlerbirliği’nin bay geçtiği haftada 3 puanı silinen Hakimiyetspor son basamağa geriledi.

 

B GRUBUNDA SEYDİŞEHİR GÜÇLÜ

 

1. Amatör Küme B Grubunda devreye Seydişehir Gücü 12 puanla zirvede girdi. Bu grupta

 

İçeri Çumra Belediyespor ise zirvenin en yakın takipçisi. Grubun son sırasında ise 2 puanlı Karapınar Esnafspor yer alıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri