Zirve heyecanı sürüyor

2. Amatör Küme’de zirve heyecanı son iki haftaya girilirken giderek tırmanıyor. Bugün 27 puanla lider olan Ladik, Altuntaş’ı konuk ediyor. 26 puanlı Ortaköy ise Adsız Belediyespor’a konuk oluyor
2. Amatör Küme A Grubu’nda heyecan bugün oynanacak 4 karşılaşma ile devam edecek. 13. hafta maçlarının oynanacağı haftada 27 puanla lider Ladikspor ve 26 puanla 2. sırada yer alan Ortaköy Belediyespor, ligin son haftası öncesinde liderlik hesapları ile zorlu sınavlar verecek. Öte yandan U 13 Ligi’nde bugün 3 karşılaşma oynanacak ve 2. Küme U 19 Ligi’nde ise tek maç yapılacak. Futbolda günün programı şöyle: 2. Küme A Grubu: Saat: 16.00 Adsız Belediyespor Ortaköy Belediye (Adsız) Saat: 16.00 Yunakspor Seyranspor (Yunak) Saat: 16.00 Argıthanı Yeni Belediye Akşehir Gençlikspor (Ilgın) Saat: 16.00 Ladikspor Altuntaşspor (Ladik) U 13 Ligi A Grubu: Saat: 16.15 Telekomspor Konyaspor 2 Nolu Saha Saat: 17.30 1905 Ultraaslanspor Araplarspor 2 Nolu Saha Saat: 15.45 Seydişehir Gücü Konya Karakartallarspor Cumhuriyet Sahası. 2. Küme U 19 Lig’i A Grubu: Saat: 16.00 Özdağspor İhsaniye Sanayi Sahası.

LADİKSPOR KOLTUĞU KAPTIRMAK İSTEMİYOR

Futbol 2. Amatör Küme A Grubu lideri Ladikspor, bugün sahasında oynayacağı Altuntaşspor maçını kazanarak koltuğunu sağlama almak ve şampiyonluğa biraz daha yaklaşmak istiyor. Mavi-beyazlı takımın antrenörü Nihat Sarı geçen hafta Akşehir deplasmanında alınan yenilgi hakkında, “No problem. Bizim için bu saatten sonra dönüş yok, şampiyonluğu kazanmak için sadece iki maç kaldı. İkisini de kazanıp mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum, futbolcularım ve yönetim de inanıyor. Amatör bir takım olarak tam destek alıyoruz. Ladik esnafı bu konuda çok duyarlı. Sezon başından beri maddi anlamda her türlü desteği veriyorlar. Maçlarımız paralı olmasına rağmen, taraftarımız da yoğun ilgi gösteriyor. Onların bu ilgisini boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Akşehir yenilgisi sadece bir iş kazasıydı. Telafi edeceğiz ve hedefimize ulaşacağız” dedi.

YUNAK’TA İNAT SÜRÜYOR

Futbol 2. Amatör Küme’nin genç ve iyi futbol oynayan ekiplerinden Yunakspor, bitime iki hafta kala zirve ya da play off inadından vazgeçmiş değil. Mavi-beyazlı ekip sahasında oynayacağı zorlu Seyranspor maçını kazanmak ve son haftaya iddiasını taşımak isterken Kulüp Başkanı İlhan Gündoğdu, “Seyranspor son haftaların en formda takımlarından birisi. Ne var ki, biz en azından play off oynayıp daha önce kaçırdığımız 1. Küme şansını bu sezon yakalamak istiyoruz. Sahamızda bugün oynayacağımız maçı kazanarak, iddiamızı son haftaya taşımak niyetindeyiz. Futbolun ne getirip ne götüreceği hiç belli olmaz, inşallah sezon bitiminde mutlu sona ulaşan taraf biz oluruz. Genç bir kadroya sahip olan Yunakspor’un yeri artık 1. Küme’dir diye düşünüyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri