Ziraat odalarında seçim heyecanı

Çumra, Altınekin ve Cihanbeyli Ziraat Odalarında seçim yapıldı. Çumra Ziraat Odası’nın yeni başkanı Mehmet Karadağ olurken, Altınekin ve Cihanbeyli’de mevcut başkanlarla “yola devam” denildi 

Tarımın başkenti Konya’da 3 ilçede Ziraat Odası başkanlığı seçimi yapıldı. Çumra, Altınekin ve Cihanbeyli’de genel kurullar gerçekleştirildi. Delegeler tercihini kullandı, Başkanlar seçildi. 

ÇUMRA’DA MEHMET KARADAĞ DÖNEMİ 

Çumra Ziraat Odası’nın genel kurulu yapıldı. Adem Şen ve Mehmet Karadağ’ın yarıştığı seçimlerde Çumra Ziraat Odası’nın yeni başkanı Mehmet Karadağ oldu. Çumra Ziraat Odası’nın genel kurulu yapıldı. Adem Şen ve Mehmet Karadağ’ın yarıştığı seçimlerde Çumra Ziraat Odası’nın yeni başkanı Mehmet Karadağ oldu. Çumra Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinin ardından Çumra Belediye Başkanı Avukat Recep Candan sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Başkan Candan, “ Bugün gerçekleştirilen Çumra Ziraat Odası Başkanlık seçimlerini kazanan Mehmet Karadağ Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin… Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Adem Şen Başkanımıza ve ekibine de teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Mehmet Karadağ

ALTINEKİN’DE KAĞNICIOĞLU İLE YOLA DEVAM

Altınekin Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin ardından başkan belirlendi. Mevcut Başkan Bekir Kağnıcıoğlu tüm delegelerin oy birliği ile yeni dönemde de başkan olarak görevlendirildi

Sosyal medyadan seçim sonucunu paylaşan Altınekin Ziraat Odası Başkanı Kağnıcıoğlu, "Ziraat odası genel kurulunu yapmış bulunmaktayız. Altınekinimize ve bütün çifçilerimize hayırlı olsun Allah mahcup etmesin inşallah" notunu düştü.

Bekir Kağnıcıoğlu

VEYSEL AKBULUT GÜVEN TAZELEDİ 

Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanlığına Veysel Akbulut yeniden seçildi. Cihanbeyli Ziraat Odası başkanlığında gerçekleştirilen olağan genel kurula, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkani Ümit Özdemir, Cihanbeyli Küçük Esnaf Oda Başkanı Bilal Duvarcı, Cihanbeyli Şoförler Odası Başkanı Bekir Vural, Cihanbeyli Ozbasak Taşıyıcılar kooperatifi başkanı Ahmet Ekinci ile Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut ve delegeler katıldı. Cihanbeyli Ziraat Odası Konferans Salonu'ndaki genel kurulda Divan Başkanlığını Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkani Ümit Özdemir yaptığı olağan genel kurulda, divan belirlenerek çalışma ve hesap raporları okundu. Oda meclisi ve yönetim kurulu ibra edildi. 4 yıllık "Tahmini Bütçe ve Çalışma Programı" okunarak kabul edildi.

Veysel Akbulut

Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Veysel Akbulut güven tazeledi. Veysel Akbulut, şunları kaydetti: “Tek liste ile seçime gittik ve delegemiz oyunu kullandı. Çiftçi ve üreticilerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Bu seçim sonucunun başta ülkemiz olmak üzere Konya ilimiz ve Cihanbeyli ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” 

MESUT TURAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri