Zincir market özel arabayla ucuz simit satacak! Sadece 7 lira

Türkiye genelinde son zamanlarda simit fiyatlarına dev zamlar uygulandı. 10-15 lira civarında satılan simidi vatandaş eskisi gibi alamıyor. Zincir market ise vatandaşa destek maksadıyla 7 liraya simit satmaya başladı.

Türkiye'de artan enflasyon en çok asgari ücretlinin belini büküyor. Maaşlara gelen zam vatandaşın eline geçmeden eridi. Temel gıda ürünlerine sürekli zam gelmesine herkes tepki gösteriyor. En çok konuşulan ise ekmek ve simit fiyatlarına gelen zamlar. Türkiye genelinde fırıncılar simit fiyatını 10-15 lira seviyesine kadar yükseltti.

10 BİNDEN FAZLA ŞUBESİ OLAN ZİNCİR MARKET UCUZA SİMİT SATACAK

Garibanın kahvaltısını yaptığı simit lüks oldu. Konya'da güncel olarak sade simidin fiyatı 11 lira. Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi birçok kentte simit fiyatları aşağı yukarı bu seviyelerde. Simit tüketimi azalınca zincir market bu duruma el attı. Türkiye genelinde 10 binden fazla şubesi olan BİM, özel arabayla simit satışına başladı.

KONYA'DAKİ FIRINCILARDAN 3 LİRA 25 KURUŞ DAHA UCUZ

BİM'in simit sattığını gören vatandaşlar ise bu durumu takdir etti. Marketin içine koyulan simit arabası ilgi çekti. BİM, indirimli olarak 7 lira 75 kuruşa simit satıyor. Yani Konya'daki fırıncılardan 3 lira 25 kuruş daha ucuz. Kısa süre içerisinde tüm BİM şubelerinde simit arabasının yaygınlaştırılması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (12)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri