‘Zinayı serbest bırakan ahlaktan bahsedemez’

Kaset skandalı sonrası partisinin genel başkanlığından istifa eden Deniz Baykal’a yüklenerek ahlak dersi veren Başbakan Erdoğan’a cevap Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Konya Teşkilatı’ndan geldi.
AKP iktidarı döneminde zinanın suç olmaktan çıkarıldığını atıfta bulunan BTP Konya İl Başkanı Hüseyin Akbal, “Sen zinayı serbest bıraktın, ahlaki değerlerden ne bahsediyorsun?” diye sordu.
HERŞEY BİTTİ DE BAYKAL’IN ÖZEL YAŞANTISI MI KALDI?
Gündeme ilişkin konuları değerlendirip partisinin görüşlerini açıklamak üzere Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen BTP İl Başkanı Hüseyin Akbal’ın hedefinde iktidar vardı. Kamuoyunun gündemini yoğun bir şekilde işgal eden Deniz Baykal’ın görüntüleri ve iktidar ile muhalefet arasındaki tartışmaları kayıkçı kavgası olarak değerlendiren Hüseyin Akbal, işsizlik ve ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara işaret ederek, “Bütün meseleler çözüldü de merhum İnönü’nün bıyığı, Baykal’ın özel yaşantısıyla mı uğraşacağız? Bizi Baykal’ın odası değil devletin arka odasında nelerin olduğu ilgilendirir” diye konuştu.
HANİ ‘ONE MİNUTE’ ÇIKIŞI?
İktidara yönelik eleştirilerine İsrail’in, Türkiye’nin de desteğiyle OECD üyeliğine dahil edilmesiyle devam eden Hüseyin Akbal, Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki ‘one minute’ çıkışını hatırlattı ve ekledi: “Vatandaşlarımızın belleğinde bir ‘one minute’ kahramanlığı vardı. İşte bu sahte kahramanlık tiyatrosu bu maksat için o zaman kurgulanmış bir senaryo idi.”
ABD’NİN RUSYA’YA RÜŞVETİ NÜKLEER SANTRAL
Rusya ile yapılan nükleer santral antlaşmasını da ABD’nin isteğiyle Rusya’ya verilen bir rüşvet olarak değerlendiren Hüseyin Akbal, “Bizim bilim adamımız yok mu da nükleer santrali Ruslar yapıyor” dedi, eğitim sistemimizin sorgulanması gerektiğine işaret etti.
Hüseyin Akbal ayrıca hükümetin çiftçiye verdiği desteğin fazlasını geri aldığına da örnekleriyle ortaya koydu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri