Zeytinburnu’nda Kadınlar Günü’ne Özel Anlamlı Sergi

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirdiği sergiye kadınlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Zeytinburnu Belediyesi Kent...

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirdiği sergiye kadınlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından anlamlı bir sergi organize edildi. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde açılan “Gelenekten Geleceğe” isimli serginin açılışı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından gerçekleştirildi. Sergide, Sabiha Tansuğ, Haluk Perk ve Ulvi Sulaoğlu gibi ünlü koleksiyonerlerin, eserleri sergilendi. Eserler arasında, geçmiş dönemlere ait gazete küpürleri, dikiş makineleri, yaklaşık 100 yıl önceki Anadolu ve batılı kadınların gelinlikleri, katılımcıların beğenisine sunuldu.

Sergi açılışı öncesi düzenlenen programda konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını ifade ederek, “Öncelikle, bu organizasyonu gerçekleştiren Zeytinburnu Kent Konseyi Kadınlar Meclisimizi ve meclis başkanımızı kutluyorum. Gerçekten kent konseyi kadın meclisi olduktan sonra meclisi üyesi arkadaşlarımızla beraber Zeytinburnu’nda farkındalık oluşturan hizmetlerin altına imzalarını attılar. Bu anlamlı günde gelenekten geleceğe sergimize katkı veren Sabiha Tansu hanımefendiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri