Zeybek: 3 puanla başlamak güzel

Futbol BAL Ligi 7. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında oynadığı derbi maçında Selçuklu Belediyesporu yenmenin sevincini yaşıyor.

Futbol BAL Ligi 7. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu sahasında oynadığı derbi maçında Selçuklu Belediyespor’u yenmenin sevincini yaşıyor. Şampiyonluk dışında başka bir düşünce taşımadıklarının bir kez daha altını çizen yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Selçuklu Belediyespor maçı oldukça zor geçti, ancak kazandığımız için mutluyuz. Sezona üç puanla başlamak, gelecek haftalar için umutlarımızı daha da artırdı. Daha önce söylediğim gibi, geçtiğimiz sezon yarım kalan işi bitirerek şampiyon olmak ve 3. Lig’e çıkmak istiyoruz. Pazar günkü maçta rakibimiz bizi, biz rakibimizi iyi tanıyorduk. O nedenle Selçuklu Belediyespor’u çözmek, ancak takım kaptanı Nuri’nin attığı golle mümkün oldu. Bundan böyle önümüz açık diye düşünüyorum. İkinci hafta ilk haftanın lideri Emrespor’la deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Onları da yenip, iddialı olduğumuzu göstereceğiz. Sarayönü Belediyespor, sezon boyunca tüm maçlarına galibiyet amacıyla çıkacaktır. Hedef ulaşmanın tek yolu bu” şeklinde konuştu.

 

Konya’dan manevi destek görmek istediklerini belirten Zeybek, “Sarayönü Belediyespor, Konya’nın en köklü kulüplerinden birisi. Yıllardır Konya futboluna hizmet ediyor, bizim beklentimiz Sarayönülü futbolseverlerin yanı sıra Konya’nın da elbirliğiyle bu takıma manevi destek vermesi ve yanında olması. O zaman başarı daha çabuk gelir, ayrıca Selçuklu Belediyespor maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri