Zengin: AKP 28 Şubat'ın bir versiyonudur

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zengin, Saadet Partisi Konya İl Başkanlığnda yaptığı basın toplansında son günlerin önemli gündem maddesi 28 şubat sürecini değerlendi.

 Saadet Partisi (SP) İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zengin, Saadet Partisi Konya İl Başkanlığnda yaptığı basın toplansında son günlerin önemli gündem maddesi 28 şubat sürecini değerlendi. 'Ak Parti 28 Şubat'ın rövanşını alıyor' iddialarını değerlendiren Zengin, “Rövanş falan alınmıyor. 28 Şubat'ın rövanşını almak 28 Şubat'a neden olan havuz sistemini yeniden kurmakla olur. Yeniden D-8 İslam birliğini harekete geçirelim ve dünya ekonomisini elimizde tutalım. İşte o zaman rövanşı almış oluruz” ifadelerini kullandı

28 ŞUBAT'IN AMACI MÜSLÜMANLARA ZARAR VERMEKTİ

28 Şubat'ı herkesin kendisine göre yorumladığını söyleyen Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zengin, “Herkesin aklında 28 Şubat kime yapıldı? Niçin yapıldı? Neden yapıldı? soruları var. Fakat 28 Şubat’ın kime, neden, niçin yapıldığının sorularını herkes kendisine göre yorumlamaya çalışıyor. Bizde Saadet Partisi olarak kendi açımızdan yorumlamaya çalışacağız. 28 Şubat demek, 28 Şubat 1997 de yapılan bir tarihi süreç demek değildir. 28 Şubat'ın geriye doğru dönüp baktığımız zaman 1892-1897 tarihleri arasında Almanya'da Teodor Hertzl'in yapmış olduğu çalışmanın sonucunda, bu güne ve bundan sonraya sirayet edecek bir Siyonizm teşkilatının planlı çalışmasının ürünüdür. Bu sadece Türkiye’mizde 28 Şubat'ta yapılan Silahlı Kuvvetler'in ve Genel Kurmay Başkanlığı’nın bünyesinde tankların yürütülmesi ve beşli çetelerin hükümeti indirme çalışmaları değildir. 28 Şubat ülkemize milletimize, insanlığımıza ve özellikle de Müslümanlara zarar vermek amacıyla yapılan bir çalışmanın ürünüdür. Çünkü bu milletin geleceğini bir yönüyle etkilemek, yaşantısını kendilerine benzetmek isteyen Siyonizm teşkilatı o gün almış olduğu kararla, önce Osmanlı yıkılacak, en kısa zamanda 2. Abdülhamit tahttan indirilecek, 50 yıl sonra İsrail devleti kurulacak 100 yıl sonra da Büyük İsrail Devleti kurulacak ve İslam ortadan kaldırılacaktır” dedi.

PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN ENGELLEDİ

Büyük İsrail Devleti'nin kurulacağı tarih olan 1997 yılının Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın başbakanlık dönemine denk geldiğini belirten Zengin, “1897'de almış oldukları kararın neticesinde 1997'de İslam tamamen yok edilecek ve Büyük İsrail devleti kurulacaktı. Bu planlamanın sonucunda 1997'de ne yazık ki Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın başbakanlık dönemine geldiği için hedeflerine ulaşamayacaklarını anlamalarından dolayı 28 Şubat sürecini başlattılar ve düğmeye bastılar. Bu günkü iktidar ve bundan önceki iktidarlar bu Siyonizm teşkilatına hizmet ettikleri için uzun süre ayakta kalmışlardır. Siyonizm’e hizmet etmeyen hiçbir iktidar uzun süre uzun soluklu ayakta kalma imkânı yoktur. Bunun neticesinde görüyoruz ki Başbakan Erbakan'ın başkanlığında kurulan 54. Hükümet bildiğiniz gibi 11 aylık bir süreçte kalmıştır. Çünkü Siyonizm’e hizmet etmemiştir. Siyonizm’e hizmet etmemesinin, iki tane temel göstergesi vardır. Birincisi Türkiye ekonomisini canlandıracak havuz sistemini oluşturmuş olması. Devletin bütün hesaplarını tek kasada toplayıp faizcilerin faiz rantiyesini elinden alıp, elimizdeki imkânlarımızı Türkiye’mizin ekonomisini canlandırmasına sağlayacak şekilde kullanmasıdır. Bunun tek özeti iç piyasa da havuz sisteminin oluşturularak ekonomik düzenin rayına oturtulması ve Siyonizm’in Türkiye'deki faiz gelirlerinin ortadan kaldırılmasıdır. İkinci bir gösterge D8'in kurulmasıdır. D8 kurulunca dünya ekonomisini elinde bulunduranlar bundan rahatsız olmuşlardır” ifadelerini kullandı.

MAĞDURU OYNATARAK İKTİDARA GETİRDİLER

“Şu an 28 Şubat ile hesaplaşma gerekçesiyle o gün yönetimde görev almış yöneticiler ve darbe yapmaya teşebbüssüsünde bulunan insanları cezalandırmak için yargılamaya çalışılması kullanım tarihi geçmiş mamullerin ortadan kaldırılmasıdır” diyen Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zengin, “Birileri onları ortadan kaldırarak 'bak 28 Şubatla hesaplaşıyorlar' diye milletin teveccühünü kazanacak. Makamlar elde edecek mevkiler kazanacak. İktidarda daha uzun kalmanın bir çabasıdır. Bakın 1994'te İstanbul Belediye başkanlığını kazanan Recep Tayyip Erdoğan 28 Şubat'ın hemen ardından 12 aralık 1997 tarihinde Siirt'te yaptığı bir konuşmanın içinde geçen bir şiir sebebiyle mağduru oynatılarak mahkum edilmiştir. 28 Şubat'ta Erbakan Hocaya yapılan bu çalışmanın arkasından bizi bize benzeyen insanlarla idare etmenin gayreti içerisinde olmuşlardır. Yoksa bizi bize benzemeyen insanlarla idare etmeye çalıştıklarında bizler ayağa kalkıp isyan bayrağını çekebilirdik. Bu Müslümanları pasifize etmek, Müslümanların inançlarını lightlaştırmak, yumuşatmak, ılımlı İslam diye tabir edilen sözcüğün arkasına sığınarak Müslümanların dini inanç ve ideallerinden vazgeçirme çalışmasıdır. 28 Şubat Müslümanların yaşam tarzını değiştirme çalışmasıdır. 28 Ş;ubat Müslümanların kur ‘anını elinden alma çalışmasıdır. 28 Şubat insanların insanca yaşamasını değil köle düzenine mahkum etme çabasıdır” şeklinde konuştu

AKP 28 ŞUBATIN BİR VERSİYONUDUR

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zengin sözlerinin devamında “Netice olarak öncesinde insanları mağdur ederler. Daha sonra makam, mevki verirler. Sonrasında da kaldırıp size ödül verirler. Dolayısıyla 28 Şubatın rövanşını aldı desinler diye. 28 Şubatın rövanşı ancak D8 İslam birliğini canlandırmak. Havuz sistemini canlandırmak ve Müslümanların hakkettiği bir şekilde sosyo-ekonomik yaşantısını sağlamakla olur. Size Birkaç tarih vermek istiyorum. 12 Aralık 1997 tarihinde okuduğu bir şiirden dolayı bu gün başbakan hapse atılmış ve mahkum edilmiştir. 2002 de AKP iktidara getirilmiş ve genel başkanlığı öncesinde Abdullah Gül sonrasında Tayyip Erdoğan'a makam ve mevkiler verilmiştir. AKP 28 Şubatın bir versiyonudur. Bunun başka izahı da yoktur” ifadelerini kullandı.

merhabahaber.com YUNUS ALTINBEYAZ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri