"Zemzem şubelerinin ilgili şahısla alakası yoktur"

Zemzem Çorba Beşyol, Real ve Form Şubelerinin sahipleri Merhaba Gazetesi’ni ziyaret ederek son günlerde firmalarının ismi kullanılarak çıkan haberler ile ilgili açıklamalarda bulundu

Zemzem Çorba Beşyol Sahibi Mehmet Küçükarslan, Real Şubesi Sahibi Kadir Sonsuz, ve Form Şubesi Sahibi Ahmet Hüsrev Kahriman ziyarette yaptıkları açıklamada, 2 yıl önce “Zemzem” markasının sadece isim kullanım haklarını aldıklarını, ilgili şahıs ile bunun dışında bayilik veya hiçbir ticari bağ bulunmadığı belirtildi. 

 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yaklaşık 2 sene kadar önce Zemzem Çorba Merkez, Real ve Form Şubeleri İsmail Hakkı Yalçın tarafından saltığa çıkarılmış ve bizler tarafından satın alınmıştır. Hepimiz bu satın alma için ciddi bedeller ödedik. Bu satın alma sonrası ilgili şahısla hiçbir bağımız kalmamıştır. Marka aynıdır fakat bu işletmeler arasında hiçbir bağ bulunmamaktadır. Haberlerde geçen konu ile hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır. Fakat mağdur bir durumdayız.  Konya’daki zemzem şube sahipleri olarak hepimizin Allah’a sonsuz bağlılığımız vardır. Sosyal medya üzerinden yapıldığı söylenen paylaşımı kabul etmemiz mümkün değildir. Bizi tanıyanlar bunu bilir zaten. Herhangi bir gruba ve birlikteliğe üyeliğimiz yoktur. Hiçbir bağımızın bulunmadığı İsmail Hakkı Yalçın isimli şahıs hesabının hacklendiğini ve yasal yollara başvurduğunu söylemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

merhabahaber.com

İLGİLİ HABER: ÇORBACININ PAYLAŞIMLARI TEPKİ ÇEKTİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri