Zemzem çorbacısına Helal sertifika

7 yıldan bu yana Konya halkının damak tadına seslenen Zemzem Çorbacısı Helal Gıda Sertifikası ve TSE ISO 2001 belgesi aldı

 Zemzem’in Sahibi İsmail Hakkı Yalçın, gelen talepler doğrultusunda Helal Gıda sertifikası aldıklarını ve işletmelerinde müşterilerin gönül rahatlığıyla yemek yiyebileceğini söyledi. Her gün 16 ile 20 çeşit çorbayı müşterilerin beğenisine sunduklarını söyleyen İşletme Sahibi İsmail Hakkı Yalçın, “Zemzem olarak bugüne kadar hep damak lezzetiyle adımızdan söz edildi. Konya halkının yanı sıra yerli, yabancı birçok turisti de işletmemizde misafir ettik. Şehrin tercih edilen mekânlarından biri olduk. Bununla gurur duyuyoruz” dedi. Yalçın, “Biz aslında çorba mekânı konusunda kamuoyunda olumsuz bir imaj vardı bunu yıktık. Nezih ve aileyle birlikte gelinebilen bir mekân olma özelliğimiz sayesinde bu imaj kafalardan silinmiştir” dedi.

Çorbanın yanı sıra Konya’nın geleneksel etli pilavını da menüsünde bulunduran Zemzem Çorbacısı’nda çorbadan sıcak yemeklere ve tatlılara kadar oldukça zengin bir yemek çeşidini bulmak mümkün. İşletme sahibi Yalçın, “Mekânımız iş dünyası ve ailelere hitap eden bir işletme oldu. Biz bunu sağlamaktan, müşterilerimize nezih bir ortamda hizmet etmekten dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz” dedi. Zemzem Çorbacısı’nı ve işletme kültürünü Konya dışına taşımayı da hedeflediklerini açıklayan Yalçın, Zemzem markasını tüm Türkiye genelinde yaymak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri