Zehiroğlu Selçukluda

Yeni sezon hazırlıklarına günde yaptığı çift idmanla devam eden Anadolu Selçukluspor, transferde de boş durmuyor

Yeni sezon hazırlıklarına günde yaptığı çift idmanla devam eden Anadolu Selçukluspor, transferde de boş durmuyor. Yeşil-beyazlılar, Gençlerbirliği’nde forma giyen Sezai Zehiroğlu’nu renklerine bağladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 10 Ağustos’a kadar Konya’da ilk etap çalışmalarını tamamlayacak olan temsilcimiz, bu tarihten sonra Kocaeli Kartepe veya Bolu Esentepe’de kampa girecek ve yapacağı hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarına devam edecek. Günde çift idman yapan yeşil-beyazlılar, sabah erken saatlerde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Antrenmanların akşamki bölümünde ise topla yapılan çalışmalar ile birlikte futbolcuların birbirlerini tanımalarına yönelik programlar uygulanıyor.

Transfer çalışmalarına ise aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, aradığı sol açık oyuncusunu buldu. Anadolu Selçukluspor, Gençlerbirliği’nde forma giyen gurbetçi futbolcu Sezai Zehiroğlu’nu renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar alacağı bir santrafor ile transfere son noktayı koymak istiyor. Konyaspor’un Bolu kampında bulunan ve Anadolu Selçukluspor kadrosuna dahil edilmek istenen iki futbolcunun da durumları kamp sonrası netleşecek.

SEZAİ ZEHİROĞLU KİMDİR?

Yeşil-beyazlıların renklerine bağladığı Sezai Zehiroğlu,1988’de Almanya’da doğdu. Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’da futbolu başlayan gurbetçi futbolcu, yaklaşık 3 sezon önce 1 milyon Avro maliyetle Gençlerbirliği’ne transfer oldu. Sezai, kırmızı-siyahlı formayla ilk sezonunda Süper Lig’de Ankaraspor’a karşı sadece 1 dakika oynadı. Sezonun 2. yarısında Bank Asya 1. Lig takımlarından Hacettepe’ye kiralanan genç futbolcu, mor-beyazlı formayla Bank Asya 1. Lig’de 8 karşılaşmada sahaya ilk 11’de çıktı ve takımı adına 1 gol kaydetti. Hacettepe’de de yedek kulübesine mahkum olan 1 milyon Avroluk transfer, kendisi gibi kötü bir sezon geçiren takımıyla birlikte Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un yolunu tuttu. Gençlerbirliği futbolcusu olarak Hacettepe’de kiralık oynayan Sezai, mor-beyazlıların Spor Toto 3. Lig’e düşmesinin ardından kendisine kulüp aramaya başladı. Gençlerbirliği kadrosunda da kendisine yer bulamayan genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen kulüpler olmasına karşın, bonservis ücreti nedeniyle şu ana kadar transferi gerçekleşmemişti.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, çalışmaların oldukça yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi. Her geçen gün daha iyi bir takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade eden Eken; “Günde yaptığımız çift idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar yaptığımız gözlemlemeler sonucunda uyum sorunun oldukça çabuk atlatacağız. Bunu şimdiden aşmaya başladık. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık” dedi.

Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş, Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı.

3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek. Yeşil-beyazlılar son olarak Elazı Belediyespor’dan sağ bek Fikret Topaloğlu’nu renklerine bağladı.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri