Zanlılar, Camiden Çaldıkları Ayakkabıları Mont Ve Pantolonun İçine Gizledi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir camide, ayakkabıları; pantolon ve montlarının içine doldurarak çalan kaçan iki kişi güvenlik kameralarına yakalandı.Edinilen bilgiye göre; Yıldırım ilçesindeki Yavuzselim Mahallesi Erenler Camii'ne ikindi...

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir camide, ayakkabıları; pantolon ve montlarının içine doldurarak çalan kaçan iki kişi güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Yıldırım ilçesindeki Yavuzselim Mahallesi Erenler Camii'ne ikindi namazı öncesi gelen iki kişi bir süre cami bahçesinde bekleyerek içeriye girenleri gözetledi. Daha sonra içeri giren hırsızlar cemaatten bazılarının ayakkabılarını, pantolon ve kazaklarının içine doldurarak kaçtı.

Bursa’ya akraba ziyareti için başka ilden gelen kişiler, namazın ardından ayakkabılarının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Bunun üzerine caminin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

CAMİ FARELERİ KAMERADA

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, cami bahçesindeki bankta oturan iki kişi, camiye giren ve çıkanları gözetliyor. Camiyi giren iki kişinin yeni aldıkları ayakkabıları gözüne kestiren zanlılar, camiye doğru ilerliyor. Bu sırada zanlılardan biri üzerine sıcak havaya rağmen kollu bir mont giyiyor.

Biri şapkalı iki zanlı, cemaatin namaza başlamasının ardından ayakkabıların bırakıldığı bölüme giriyor.

Bu sırada şüphelinin biri raflardaki bir çift ayakkabıyı montunun içine saklayarak kapıya yönelirken, diğeri ise ayakkabıları pantolonun bel kısmına yerleştirmeye çalışıyor. Ayakkabıları pantolonunun bel kısmına yerleştirmekte zorlanan beyaz giyimli şahıs, oldukça zaman harcıyor. Ardından üzerlerindeki ayakkabıların belli olmaması için kıyafetlerini düzelten zanlılar, camiden kapıya doğru yöneliyor.

"ALANIN ALLAH BELASINI VERSİN"

Camide yaşanan hırsızlığa tepki gösteren vatandaşlar, “Alanın Allah belasını versin. Biz ne bilelim kim çalmış. Camiden hırsızlık yapılır mı?” şeklinde tepki gösterdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri