Zamana ihtiyacımız var

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç sonu yaptığı açıklamada biraz zamana ihtiyaçları olduklarını söyledi.

Çalımbay milli maç arasında bu zamanı iyi kullanacaklarını ifade ederek: “Sezon başı olduğu için tüm takımların hazır olduğuna inanmıyorum ben. Eksikleri var hala transferleri devam ediyor. Bizim de eksıklerimiz var. Bunu gidermemiz gerekiyor ancak biraz zamana ihtiyacımız var. Milli maç arasını çok iyi şekilde değerlendirip yeni gelen arkadaşlarımız uyum süresini atlatmak için çok önemli bir zaman. Önemli olan şu anda Malatya maçını düşünmemiz gerekiyor. Maça iyi başladık istediğimiz golü erken bulduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.Maçın geneline baktığımızda üstünlüğümüz vardı.Pozisyonlarımız vardı. Herkes görevini yaptı. Defans iyiydi ama yine de eksiklerimiz var. 3 maçta da gol attık, 3 maçta da gol yedik. Eksiklerimizi biliyoruz. Bunları gidermek adına çalışacağız” dedi.

YENİLER HAZIR DEĞİL

Yeni transferlerden tam olarak yararlanamadıklarını dile getiren Çalımbay, “Sadece Uğur oynuyor tam olarak. Mehdi’nin yerine transfer istedik, bunu artık yönetim bilir. Dengeyi de gözetmemiz lazımdı. Bu bölgede oynatacağımız isimler var, telafi edebilirdik ama bu oyuncular daha hazır değil. İki ön libero ile oynamak istemiyorum. Bir tanesinin hücumda olmasını istiyorum” diye konuştu.

AYBABA: OYUNCULARIM BÜYÜK İŞ YAPTI

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Atiker Konyaspor maçı ardından açıklamalarda bulundu. Samet Aybaba şunları söyledi:"Maçın başında bocaladık kötü bir gol yedik, ardından toparladık,oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Eksiklerimiz var, oyuncularım her şeylerini ortaya koyuyor. Bizim çocukların birlikte oynarken yaşadıkları travmaları var,kolay değil bence büyük iş yapıyorlar. Gelecek oyuncular ile birlikte daha iyiye gideceğiz. Takımımla gurur duyuyorum. Üç haftadır Futbol adına oyunu çirkinleştirmeden her şeyi yapıyorlar. Belki bu üç haftayı iki puanla geçtik ama böyle devam edersek çok daha net ve rahat galibiyetler alabiliriz."

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri