Zaman daralıyor

Konyasporda, Milosun alacağı ve Robakın transfer taksiti dışında diğer borçların ödenmesi konusunda toplam 3 milyon TLye ihtiyaç var. Bu paraların Haziran ayı sonuna kadar ödenmesi gerekiyor
FİFA’nın kararı nedeniyle bu sezon dış transfer yapamayacak olan Konyaspor’da, Adnan ve Veli’nin transferlerinin de gerçekleşmemesinin şoku sürerken, Erdinç ile yeniden anlaşılması ve sözleşme yenilenmesinde sorun çıkmaması ise, teselli oldu.  
Yeni sezonda sıkıntılı bir dönem geçirmeye hazırlanan yeşil-beyazlı takımda, bir yandan acil ödemeler için para arayışı devam ederken, diğer yandan da lig hazırlıkları yapılıyor. Konyaspor’dan alacakları nedeniyle sözleşmelerini tek taraflı fesheden Adnan ve Veli’nin transferleri gerçekleşmezken, bir yıllık anlaşma sağlanan stoper Erdinç’in transferin de sorun olmadığı öğrenildi.. Dün bazı basın organlarında çıkan haber üzerine yapmış olduğumuz araştırmalar sonunda Erdinç’in sözleşmesinin uzatılmasında bir sorun olmadığı kaydedildi. Böylece, Konyaspor’da takım iskeleti bozulmamış oldu.   
Geçen yıldan kalan yerli ve yabancı futbolcularla birlikte alt yapıdan yetişen genç futbolculardan oluşacak bir kadro ile yeniden Süper lige dönme mücadelesi verecek olan Kartal’da, teknik direktör sorunu ise önümüzdeki hafta içerisinde çözülecek. Yönetim öncelikle Yılmaz Vural ile görüşecek, anlaşma sağlanmaması halinde başta Cemal Menteşe olmak üzere diğer teknik adamlara dönülecek. Başkan Bahattin Karapınar, 2 Temmuz’da başlayacak Isparta Davraz kampına eksiksiz gitmek istediklerini açıkladı ve hedeflerinin süper lig olduğunu yineledi. 
Konyaspor’da, para arayışı da devam ediyor. Milos’un alacağı ve Robak’ın transfer taksiti dışında diğer borçların ödenmesi konusunda toplam 3 milyon TL’ye ihtiyaç olduğu belirtildi.. Bu paraların Haziran ayı sonuna kadar ödenmesi gerektiği ileri sürüldü. Konyaspor yöneticileri, tüm Konyalıları destek olmaya davet etti ve Konya’nın gücünü böyle zamanda göstermek gerektiğini dile getirdiler. Bu arada, Milos’un alacağının taksitlendirilmesi konusunda da görüşmelerin devam ettiği, Milos’un kabul etmesi halinde paranın 5 taksitte ödeneceği öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri