Zaman daralıyor

Kampa tam kadro girmek isteyen Torku Konyaspor’da henüz eksikler tamamlanmadı. Kaleci ve forvet transferini henüz sonuçlandırmayan yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda top başı yapacak

Torku Konyaspor’da, kamp tarihi yaklaşırken forvet ve kaleci transferinde sona gelindi. İmzalar hafta sonuna kadar atılacak. Yeni sezon için Cumartesi günü toplanılacak.

Takımına marka değerini artırmak ve ligde yeni sezonda daha üst sıralarda yer alacak bir kadro oluşturmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da forvet ve kaleci transferinde geri sayıma başladı. Forvet olarak Obafemi Martins ve Kalu Uche üzerinde duran yönetim, iki futbolcudan birinin işini hafta sonuna kadar bitirerek imza attıracak.

Torku Konyaspor’da, kaleci adayları olarak isimleri ön plana çıkan Ertuğrul Taşkıran ve Mahmut Bezgin ile Gana Milli takımının ikinci kalecisi Fatua Dauda konusunda da kesini karar verilecek ve bu üç kaleciden biri takıma kazandırılacak. İmzalar atılması halinde yeni transferler Konya’da ki çalışmalarda yer alamayacaklar ve takıma büyük bir olasılıkla Isparta Davras kampında katılacaklar.

Yerli bir sol kanat oyuncusu transferi için de girişimler devam ederken, Thorvaldsson’dan sonra gönderilmesi planlanan Borek veya Kibong konusunda bir gelişme olmadı. Bu sorununda hafta sonuna kadar çözüleceği, aksi halde bu üç futbolcunun da çalışmalara katılabileceği ileri sürüldü.

Torku Konyaspor’da, tatil Cuma günü sona erecek ve futbolcular yeni sezon için 5 Temmuz Cumartesi günü Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. Kamp çalışmaları ise, Davras, Hollanda ve Bolu olmak üzere üç etapta gerçekleştirilecek. Özel maçlar konusu da program bu hafta netleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri