Zahir Renklibay: A takımımıza oyuncular kazandırmak istiyoruz

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek  Karatay Termal 1922 Konyaspor yeni sezondan umutlu.

Kulüp Başkanı Zahir Renklibay genç ve uyumlu bir takım oluşturduklarını ve Play-Off takımları arasında ligi tamamlamak istediklerini söyledi.  Renklibay, “ Genç bir ekip oluşturduk. Takıma yaptığımız 6 takviye ile birlikte şuana kadar güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı var. futbolcularımız ve teknik ekibimiz adeta bir kolej havasında çalışmalarını sürdürüyor. Konyaspor’dan aramıza katılacak oyuncular var.  Onlarında gelmesiyle birlikte gücümüze güç katacağımızı düşünüyorum.Yeni sezonda küme düşme korkusu yaşamadan ligi daha üst sıralarda eğer olursa Play-Off potasında tamamlamak istiyoruz” dedi. 
BİZİM HEDEFİMİZ KONYASPOR’A OYUNCU VERMEK  
Zahir Renklibay  başarılı bir sezon geçirmek istediklerini bununla birlikte öncelikli görevlerinin  pilot takım yükümlülüğünü yerine getirmek olduğunu ifade ederek: “ Bizim öncelikli hedefimiz tabi ki Konyaspor’a oyuncu hazırlayıp kazandırmak. Sezonu başarılı bir şekilde bitirir ve A takımımıza oyuncular kazandırabilirsek görevimizi yapmış olacağız”diye konuştu.  
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR 
Afyonkarahisar'daki ikinci etap kampını 5 Ağustos’ta tamamladıktan sonra izne çıkan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, çalışmalar üç günlük aranın ardından, yeniden başladı.
Saraçoğlu Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Ünal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Antrenmanı, Kulüp Başkanı Zahir Renklibay , Başkan Yardımcısı Ahmet Şanlı ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin de takip etti.
Isınma ve çabukluk çalışması ile başlayan antrenman, 2 grup halinde pas çalışması ile devam etti.
Futbolcular, daha sonra dönüşümlü olarak iki grup halinde taktik çalışma gerçekleştirdi.
Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.
SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri