Zafer Türk Mutfağı, 35 Kişiye İş İstihdamı Sağladı

Yozgat’ta Gimat Mağazalar Zinciri sahibi Zafer Özışlık, yeni hizmete açtığı Zafer Türk Mutfağı restoranında 35 kişiye iş istihdamı sağladı.    Yozgat- Ankara Karayolu Adliye Sarayı karşısında hizmet verecek olan...

Yozgat’ta Gimat Mağazalar Zinciri sahibi Zafer Özışlık, yeni hizmete açtığı Zafer Türk Mutfağı restoranında 35 kişiye iş istihdamı sağladı.

    Yozgat- Ankara Karayolu Adliye Sarayı karşısında hizmet verecek olan Zafer Türk Mutfağı düzenlenen törenin ardından kurban kesimi ve dualarla açılışı gerçekleştirildi.

    Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, Yozgat’a yaptıkları hizmetlere bir yenisini daha eklemenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Yozgat’ta kazandıklarını Yozgat’a harca mantığı ile hareket ettiklerini ve bunun karşılığı olarak da önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Özışık, Zafer Mutfağı’nın da çok modern ve yeni görüntüsüyle, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağını ifade etti. Özışık, "İç Anadolu Bölgesi'nin en modern restoranı 500 metrekare alanda müşterilerini ağırlayacak olması bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Restaurantımızda insanlarımız her türlü ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak. Ayrıca çocuk oyun alanı bulunacak. VİP salonumuz 50 kişilik. Mescit, ısıtmalı teras, pastane ve restaurant olarak hizmet verecek. Yöresel lezzetlerin tamamı bulunacak. İki katlı olan yerimiz asansörlüdür. Yemediğimizi yedirmeyiz sloganıyla daha iyi hizmet vereceğiz. Park sorunu olmayan mekanımız Yozgatımıza hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından kurban kesimi ve okunan dua sonrası Zafer Türk Mutfağı hizmete açıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri