Zafer: Sivasspor’u yeneceğiz

Konyasporun tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak Sivasspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli oyuncu Zafer Demir, hafta sonu oynayacağımız Sivasspor maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Hem bizim hem de rakibimizin açısından Cumartesi günü bizleri zor bir maç bekliyor. Bu maçta daha akıllı oynayan, daha çok isteyen taraf kazanacaktır diye düşünüyorum. Bizim için en büyük avantajımız kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacak olmamız. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Onların desteğine her zaman olduğu gibi yine ihtiyacımız var. Tribünlerin desteği ve iyi mücadele, iyi oyun sonrası galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Demir, takımımızın ligdeki konumu ile ilgili sorulan bir soruyu da “Bulunduğumuz konum itibariyle taraftarların bu tarz düşünmeleri normaldir. Şu anki gerçek iyi bir durumda olmadığımız. Ama altımızda rakiplerin bulunduğunu da kimse göz ardı etmesin. Kesinlikle hedeflediğimiz yerde değiliz. Bunun bilincindeyiz. Ama küme düşme gibi bir düşüncemiz kesinlikle yok. Sivasspor maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sadece futbolcuların ve teknik heyetin gayretleriyle olmuyor. Camiamızın hep birlikte birlik-beraberlik içerisinde hareket etmesinden geçiyor. Cumartesi günü bu birlikteliği sağlayarak istediğimiz sonuçla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum” diye cevaplandırdı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri