Zafer Partisi’nde yola Ümitkesmez ile devam

Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı 1. Olağan Genel kurulu Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Salih Ümitkesmez, başkan seçildi

.Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı 1. Olağan Genel kurulu Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Salih Ümitkesmez, başkan seçildi

KRİZLERİ AŞACAK KARARLILIĞA SAHİBİZ

Konya’da konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Zafer Partisi olarak ağır ekonomik kriz ve sığınmacılar krizini aşacak programa sahibiz. Bu konularda faaliyet yürütecek kadroya sahibiz. Türk milletinin önüne sorunların çözümünü koyarak çıktık. Kendimizi Türk milletine her geçen gün daha fazla anlatma konusunda başarıyla ilerliyoruz. Türkiye’de Zafer Partisi’nin çözüm önerilerini öğrenmeyen hiçbir seçmen kalmayacak. Eminiz ki Türk milleti 4 bin yıldır ağır krizleri nasıl aştıysa bugün yaşadığımız krizleri de aşacaktır. Biz Zafer Partisi olarak bu krizleri aşacak inanca ve kararlılığa sahibiz. Bu inanç ve kararlılığı Konya’daki Zafer Partisi kadroları daha da ileri götürecektir” dedi.

ÖFKENİZİ SOKAĞA DEĞİL SANDIĞA DÖKÜN

Özdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “9 ay önce yeni bir partiye ihtiyaç mı var deniliyordu. 9 ay önce böyle konuşanlar şimdi sus pus. Zafer Partisi’nin oy oranı şuan 7.4. Biz, daha yeni başladık. Biz, Türk milletinin iradesini siyasete taşıyan partiyiz. Türkiye sessiz bir istila altındayken,  sessizce bunu seyreden sarı muhalefet yok artık. Çünkü artık Zafer Partisi var. Köy okullarını açacağız. Türk bayrağı yine çekilecek ve andımız yine okunacak. Zafer Partisi, 9 aydan bu yana Türk siyasetinde adım adım büyüyor. Bütün ambargolarına rağmen siyasetin gündemini belirliyoruz. Bu yazı sokaklarda geçireceğiz. Türkiye’yi dolaşacağız. Hiçbir saldırı ve tehdit, bu mücadeleden bizi geri adım attıramayacak. Anadolu’yu kimse ile paylaşmayız. Türk milleti Zafer Partisi arkasında örgütleniyor. Bize olan güven her geçen gün artıyor. Biz diyoruz ki vatandaşımıza öfkenizi sokağa değil, 2023’te sandığa dökün. Devlet içindeki bürokratlar da kafasını kaldırmaya başladı. Bana her gün nüfus müdürlüklerinden bilgiler geliyor. Kaç dosya işlenmiş biliyorum. Antakya’da günde 200 kişiye vatandaşlık veriyorlar. Türk milletinin seçme ve seçilme hakkını ellerinden almak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz.”

ÜRETİM MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Konyalı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ise şunları ifade etti: “Tarım ve sanayi sektörü arasında zayıflayan bağ tekrar tesis edilerek, yurt içi üretim faktörlerinin öncelikle kullanımı artırılmalıdır. Bunun için üreticilerin yüksek üretim maliyetlerini azaltmaya yönelik muafiyetler ve teşvikler verilmelidir. Ülkedeki sermaye stoku, üretim artışının her yıl sağlanabileceği üretken yatırım alanlarına(tarım ve sanayi sektörüne) yönlendirmelidir. Bu sayede artan yatırımlar hem istihdamın hemde yerli katma değerli mal üretiminin devamlılığına katkı yapacaktır. Böylece ekonomideki arz açığının kapatılmasına imkan verilecektir. Tüketim harcamaları açısından gelir ile gider dengesindeki açık pozisyonunun kapatılabilmesi için tasarruf eğilimini artıracak şekilde politikalara öncelik verilerek hanehalkı borçlanma seviyesi düşürülmelidir.”

KONYA’DAKİ BU YÖNETİMİ DEĞİŞTİRMELİYİZ

İl Başkanı Salih Ümitkesmez, “100 yıl öncesini yaşıyoruz. Dış borç alınarak, Köşk ve saraylar yapılıyordu. Bugün de durum aynı. Sığınmacı ve kaçaklarla istila altındayız. Bugünkü kötü gidişattan ülkemizi kurtarmak için Zafer Partisi’ni kurduk. Omuzlarımızdaki yük her geçen gün artıyor. İnsanlar, ümidini Zafer Partisi’ne bağladı. Çok çalışmalı ve başarılı olmalıyız. Derdimiz vatandır. Ulvi davadan bahsedenlerin ulvi davranması gerekir. Vatandaşın bizden beklentisi yükseldi. Üretmek için fidan dikmek önemli. Sadece üretmek yetmez. Fidana bakmak da gerekir. Diğer partilerin yaptığı hataları yapmamamız gerekir. İnsanlar bugün beğendiği paylaşımı sosyal medya üzerinden beğenmekten korkuyor. Biz, bu korkuları yıkacağız. Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Stand çalışmalarımız devam edecek. Her kesimden insanlarla görüşeceğiz. Gençlerimiz ile bağımızı asla kesmeyeceğiz. Eksik olan yerlerde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Geleneksel piknik organizasyonu yapacağız. Ülkemiz gibi Konya da kötü yönetiliyor. Kayıtsız şartsız verilen destek iktidarı çalıştırmıyor. İktidar, Konya’dan gördüğü desteği şehre yatırım olarak döndermiyor. Konya, hak ettiği desteği iktidar tarafından görmüyor. Konya’ya metro yapılmadı. Trafik sorunu hala devam ediyor. Bu yönetim, Konya’ya yakışmıyor. Değiştirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri