Zafer Partisi Konya’da Bulgan dönemi başladı

2 listenin yarıştığı Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’na il kongresinde seçimi Emine Binnur Bulgan kazandı.

İncimiz Düğün Sarayı’nda gerçekleşen Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’nın 2. Olağan İl Kongresine Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak, Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esma-ül-Hüsna Aslan, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız ile partililer katıldı.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Emine Binnur Bulgan’ın kongrede yaptığı konuşmada, Zafer Partisi’nin, Atatürk’ün çizgisinde Türk milliyetçisi bir parti olduğunu vurgulayarak Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi kadrolarının bu bilinçle devleti yönetmek için liyakat ve ehliyet sahibi olduğunu ifade etti.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Emine Binnur Bulgan’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ali Erdal, Ahmet Büyükaslan, Ahmet Gökçe, Aydın Kösen, Büşra Almina Pamuk, Alper Aydoğdu, Alpay Çelikoğlu, Ali Kırklıkçı, Eray Uslu, Gökhan Furkan Güldü, Hasan Bozkurt Özçelik, Erdoğan Varım, Mehmet Üçgül, Miraç Musa Akay, Muammer Çetiner, Yavuz Atayeter, Osman Sertkalaycı, Orhan Ateş, Refik Dayanç, Şahin Günkaya, Selçuk Zengin, Şükrü Öğütcü, Ahmet Oğuz, Umut Sefa Acar, Ahmet Bilgiç, Murat Doğan, Durmuş Donat, Agah Emre Çok, Ferda Okur, Hadiye Ateş, Meral Aksoy ve Özkan Özşahin.

HABER MERKEZİ




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri