Zafer: Konyalı bize destek versin 


Konyasporun tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, devre arası kampının son derece faydalı geçtiğini belirterek, Sezonun 18 maçlık ikinci yarısında ilk yarıdaki kötü görüntümüzü unutturmak ve Konyasporu hak ettiği yere taşımak amacıyla yorucu ve yoğun bir ka
Sonuçta ilk yarıdaki tablodan kimse memnun değil. Bunu düzeltmek bizim elimizde. Bu nedenle yorgunluğu kesinlikle dert etmiyoruz. Bizim tek düşüncemiz, Ankaraspor maçıyla başlayan sezonun ikinci devresinde bir an önce maçlar kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek. Aramıza katılacak arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracak güce sahip olduğumuzu biliyoruz. Tek isteğimiz Konyalıların her zamankinden daha fazla bir yoğunlukta bize destek olmaları ve en alt kademesinden en üst kademesindeki kişiye kadar bizlere güvenmeleri. Bunu sağladığımız takdirde saha sonuçları da gelecek ve Konyaspor’u layık olduğu yerlere taşımanın ve orada görmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.
SÖYLENTİLER CANIMIZI SIKIYOR
Oyuncuların alacaklarının ödenmemesi konusuna tepki olarak maçlara ve antrenmanlara çıkmama durumunun konuşulduğu bir dönem yaşandığı şeklinde sorulan bir soruya Zafer Demir, “Bu kadar dedikodunun olduğu bir dönem yaşamadım. Bu konuşmalar sadece takımımıza zarar verir. Bu söylentiler biraz canımızı sıkıyor. Ama bunları fazla umursamıyoruz. Öyle konuşulduğu gibi 17 maç başı almadığımız doğru değil. Şu durumda yönetimimizle herhangi bir sorunumuzda yok. Alacaklarımızın çoğunu aldık. Ama bu konuşulanların nedenini bilemiyoruz. Bu dedikodulara, söylentilere adını ne koyarsanız koyun fazla kulak asmıyoruz. Çünkü önümüzde bizim yapmamız gereken bir iş var. Biz kendimizden önce Konyaspor’u düşünüyoruz. Bir tane Konyaspor var. El ele vermemiz gerekiyor. Tabiki eleştiri olacak. Ben ve arkadaşlarımız tabiki eleştirilere açığız. Ama bu tür konuların konuşulmasının tek zararı Konyaspor’a olacaktır. Bu nedenle biz işimize konsantre olduk. Başka bir şey düşünmüyoruz” şeklinde cevap verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri