Zafer hocayla çalışmak isteriz

Sezonun sona ermesi ile birlikte yeni sezon için yapılanmaya başlayan Anadolu Selçukluspor'da Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş yeni sezonda da Zafer Turan ile çalışmak istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un Başkanı Mehmet Günbaş, gönüllerinden geçenin Zafer hocayla devam edip büyük başarılara imza atmak gerektiğini söyledi. Günbaş, yaptığı açıklamada, sezonu 3 puanla iyi bir yerde kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sezona çok zor şartlarda başladıkları ifade eden Günbaş, "Zafer hocamız, yönetim ve futbolcular kenetlenerek sezonu iyi yerde bitirdik. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle takım ruhunu geç yakaladık ama bulunduğumuz nokta iyi. Anadolu Selçukluspor yürümeye başladı. Konya ve Türk futboluna çok iyi oyuncular yetiştirmek öncelikli hedefimiz" dedi. Yönetim olarak futbolculara olan haklarını helal ettiklerini aktaran Günbaş, futbolcuların kendilerine olan haklarını helal etmeleri için ücretlerini ödemeleri gerektiğini vurguladı. Teknik direktör Zafer Turan ile görüştüklerini anlatan Günbaş, "Hocamız hiçbir takımla görüşmediğini tek düşüncesinin Anadolu Selçukluspor olduğunu bizlere söyledi. Gönlümüzden geçen, Zafer hocayla devam edip büyük başarılara imza atmak" diye konuştu.

PLAY-OFF MAÇLARI DENİZLİ'DE OYNANACAK

2012-2013 Futbol Sezonu Spor Toto 2. Lig'de 17'şer takımın katılımıyla oynanan Kırmızı ve Beyaz Grup'ta karşılaşmalar sona erdi. Balıkesirspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor, PTT 1. Lig'e doğrudan yükselen takımlar oldu. Bir üst lige yükselecek 3. takımın belirleneceği Play-off müsabakaları, Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Beyaz Gruptan İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Tokatspor ve Bayrampaşa Kırmızı Gruptan ise Hatayspor, Polatlı Bugsaşspor,  Tepecikspor ve Fethiyespor takımları Play-Off mücadelesi verecek. Spor Toto 2. Lig'de yer alan Ünyespor, Sakaryaspor A.Ş., Denizli Belediyespor ve Çamlıdere Şekerspor A.Ş. ise, Spor Toto 3. Lig'e düştü.

SPOR TOTO 2. LİG'İN YENİ TAKIMLARI

Lig grup maçları sona eren Spor Toto 3. Lig'den Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Aydınspor 1923, Altınordu A.Ş. ile bir üst lige doğrudan yükselerek önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele etme hakkını kazandı. Spor Toto 3. Lig'den bir üst lige yükselecek diğer 3 takım ise, 13-19 Mayıs tarihleri arasında Malatya, Yozgat ve Alanya'da oynanacak karşılaşmaların sonrasında belli olacak. PTT 1. Lig'den düşen MKE Ankaragücü, Kartalspor ve Göztepe takımları, 2013-2014 Futbol Sezonu'nda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri